Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions
Ön itt jár: > >

Rólunk

A CSAPAT

Szia! Nagyon örülünk, hogy itt vagy!

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk röviden, mert fontosnak tartjuk, hogy tudd, kik vagyunk, és miért hoztuk létre a Myrobalan márkát.

Le kell szögeznünk a legelején, hogy teljesen hétköznapi emberek vagyunk, pont olyan kihívásokkal az élet minden területén, mint amelyekkel nap, mint nap te magad is megküzdesz. Ha ezen az oldalon jársz akkor minden bizonnyal abban is hasonlítunk, hogy nyitott vagy a természetes gyógymódok iránt.

Kis csapatunk nem rideg álláshirdetések, hanem családi és baráti ismeretségek útján talált egymásra. Most pedig engedd meg, hogy közelebbről bemutassuk magunkat, és elmeséljük, hogyan is találtunk egymásra itt a Myrobalannál.
Németh-Szabó
Melinda
logisztika, pénzügy, tulajdonos
Több éve dolgozom már a kereskedelemben és nagyon örülök, hogy végre olyan területen kamatoztathatom tudásom, aminek jótékony hatásában is hiszek.

Erdélyi Zoltánnal már régóta ismerjük egymást, magánjellegű panaszaim kapcsán és üzletileg is, már a kezdetektől sikeresen tudtunk együtt dolgozni. Életem során - amennyire csak tehettem - mindig igyekeztem a természetes gyógymódokat használni felmerült problémáim megoldására.

A csapatban pénzügyi, logisztikai és adminisztrációs feladatok elvégzéséért felelek.

Örülök, hogy olyan vállalkozásban dolgozhatok, ahol valóban egyedit, minőségit adhatunk a vásárlóknak, ezzel segítve nagyon sok ember – beleértve önmagam is – jobb életvitelét!
Erdélyi
Zoltán
tibeti orvos, tulajdonos, a MYROBALAN termékek megálmodója
Több, mint 10 éve foglalkozom olyan páciensekkel, akik az egészségük megőrzéséhez, visszaállításához a természetes megoldásokat keresik, vagy a panaszukra csak részben vagy egyáltalán nem tudott megoldással szolgálni az allopatikus orvoslás, így megrekednek a problémájuk megoldásának útján és emiatt komplex, személyre szabott tanácsra, segítségre van szükségük.cGyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált.

A tantrikus - a teljességünkkel dolgozó, mint Test, Energia és Tudat - buddhista módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival.

Évek óta tanulmányozom a tibeti gyógyászat gyógyszer-készítési elveit, és már az első pillanattól csodálattal töltött el az a rendkívül mély tudás, mely a gyógynövényeket nem csak hatóanyagukat, hanem ízüket és energetikájukat figyelembe véve egészen egyedi módon állítja össze a legerősebb szinergizmussal a készítményeket.

Kiemelt célom, hogy a tibeti gyógyászat ne egy távoli misztikum legyen, hanem megismerésével hazánkban is egy élő, hétköznapi szinten is használható, jelen korunkba is tökéletesen beilleszthető, modern tudományos vizsgálatokkal is mérhető eredményeket hozó, gyógyászati rendszerré váljék, ami a maga nemében egyedülálló KINCS.

Várlak szeretettel előadásaimon, képzéseimen. Amennyiben pedig személyre szabott tanácsra, segítségre van szükséged, keress bizalommal!
Szabó
Andrea
marketing vezető, tulajdonos
Több mint 10 éve dolgozom webáruházak készítésével, üzemeltetésével és marketinggel, de ez az első hely, ahol a termékeket és a szellemiséget valóban sajátomnak érzem.

Bár közgazdászként végeztem, sosem dolgoztam ezen a területen.

Zoltánnal, a Myrobalan márka alapítójával 2017 körül találkoztam személyes problémám kapcsán. Ez a találkozás végül olyan meghatározóvá vált az életemben, hogy immár 2019 óta vagyok a csapat tagja, ráadásul 2022 óta társtulajdonos is.

Fő felelősségi területem a márka marketingtevékenységének koordinálása, ami igen széles terület, ugyanakkor rendkívül fontos is. Kiemelt figyelmet szentelünk a kommunikációnak, az ügyfélszolgálatnak és minden olyan területnek, mely a vásárlók és érdeklődők tájékozódását segíti, támogatja.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk képviselt szellemiséget és értékrendet hogyan adjuk át azok számára, akik a természetesség jegyében megoldást keresnek egészségügyi panaszaikra és bizalommal segítségért fordulnak hozzánk. Emellett én felelek az online jelenlétért is - vagyis mindenért, amit itt a weboldalon, a közösségi médiában és az e-mailekben találsz és olvasol.
 
Szalay
Zsuzsanna
marketing asszisztens, ügyfélszolgálat
Idegenforgalmi közgazdász a végzettségem. Hosszú ideig dolgoztam a szakmámban. Szeretem a sokrétű feladatokat, minden téren bevethető vagyok.

Éppen munkahely váltásban voltam, amikor Andival - akivel “együtt nőttünk fel” - találkoztunk és kiderült, hogy pont munkatársat keres maga mellé, aki kiegészíthetné a munkáját.

Évek óta használom a Myrobalan termékeket és az elejétől nagy rajongója vagyok. Világ életemben az egészséges életmód híve voltam, így csoda lelkes tagja vagyok a csapatnak.

Szeretek segíteni az embereknek, ezért teljes szívvel csinálom, amit csinálok.
Dr. Nagyőszi
Péter
üzletfejlesztési tanácsadó
Erdélyi Zoltánnal 2020-ban ismerkedtem meg, mikor ismerősi ajánlás alapján elmentem az egyik tibeti harcművészeti edzésére, ami első perctől magával ragadott, így azóta is a tanítványa vagyok.

Számomra a betegségek megelőzése a helyes gyakorlat a hosszú és egészséges élet felé vezető úton, így mikor a tibeti gyógyászati alapelvekről tanított, nem volt kérdés, hogy a termékeit is ki szeretném próbálni. A saját pozitív tapasztalataimból kiindulva kezdtem komolyabban érdeklődni a Myrobalan iránt és hamar jött a felismerés, hogy teljes mértékben tudok azonosulni a céggel, a csapat elveivel és céljaival.

Biológus alapvégzettséggel, valamint az egészségügy szakterületén szerzett több, mint 10 éves, kis- és nagyvállalati kereskedelmi tapasztalattal és szemlélettel a hátam mögött igyekszem a Myrobalan csapatának munkáját új alapokra helyezni és a cég számára egy fenntartható növekedési pályát mutatni mind a csapat, mind pedig a vásárlók lehető legnagyobb megelégedésére.

Számomra izgalmas és új kihívás egy eddig ismeretlen területen kipróbálni magam, rendkívül hálás vagyok a lehetőségért!
Németh
László
logisztika, raktározás
Az első pillanattól kezdve részese vagyok a cégnek, kezdetben Melinda, a feleségem révén, majd pedig logisztikai és gyártási feladatokban is tevékenykedő csapattag lettem. A természetes gyógymódok mindig közel álltak a szívemhez, és amikor csak lehetőségem adódott, inkább ezeket alkalmaztam bármilyen egészségügyi probléma esetén. Számomra fontos, hogy olyan vállalkozásban dolgozhatok, ahol az egészség és a természetesség az elsődleges szempont.

Fő feladatom a gyártási alapanyagok kezelése és azoknak a magyarországi gyártókhoz való eljuttatása, hogy a késztermékeink a lehető leggyorsabban eljussanak a vásárlóinkhoz, és hozzájárulhassanak az egészségük megőrzéséhez.
 

Ami közös bennünk

Talán nem túlzás azt állítanunk, hogy kis csapatunk minden tagja a természetesség híve, főként az egészségünket és a gyógyítási módszereket illetően. Régóta hiszünk ugyanis abban, hogy az az igazán hatásos gyógyítás, ami mellékhatások nélkül gondoskodik a tünetek enyhítéséről, a probléma gyökerét megcélozva. Hiszünk abban, hogy az olyan gyógynövények, mint például az ashwagandha, a rhodiola rosea, az orvosi zsálya, a levendula, a citromverbéna, a golgotavirág, a szerecsendió vagy a galagonyavirág hatóanyagainak megfelelő elegye igazi csoda. Csoda testnek, léleknek és a mentális egészségünknek egyaránt.

Olyan gyógynövény-komplexekkel szerettük volna megerősíteni magunkat, amelyek a lehető legjobb hatással vannak az életminőségünkre. Segítenek a panaszaink enyhítésében úgy, hogy közben nem kell káros mellékhatásoktól tartanunk vagy felesleges adalékanyagokkal szennyezni a szervezetünket.

A CÉLUNK

Célunk az, hogy valóban hatékony, megfizethető és természetes gyógynövényalapú étrend-kiegészítőket kínáljunk, amelyek segíthetnek neked a mindennapi kihívások leküzdésében, és hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Legyen szó a változókor tüneteiről, stresszről, alvászavarról, refluxról, bélrendszeri- és emésztési problémákról, pajzsmirigy-alulműködésről, gyulladásról és még számtalan más panaszról

Víziónk az, hogy a Myrobalan által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal hozzájáruljunk az emberek jobb életminőségéhez és az egészségük megőrzéséhez. Hiszünk abban, hogy a természetesség, a minőség és a hatékonyság az út a testi és lelki egyensúlyhoz. Minden termékünk saját kutatás és fejlesztés eredménye, és büszkék vagyunk arra, hogy hazai gyártású és 100% mellékhatásmentes. Köszönjük, hogy velünk vagy, és hozzánk fordulsz a természetes gyógyítás világában, ahol az egészséged és jóléted a középpontban áll!
Myrobalan csapat
 

MYROBALAN – HIVATALOSAN 2016 ÓTA, A TIBETI GYÓGYÁSZATRA ALAPOZVA

Rengeteg munka, szenvedély és kutatás után született meg az akkor még teljesen más formát öltő BioXan stresszoldó készítményünk. Ennek olyan nagy sikere lett, hogy egyértelmű volt a Myrobalan márka fejlődési iránya.

Tehát az első, egyben egyik legsikeresebb termékünk – a BioXan – már forgalomban volt, amikor a kézzelfogható márka született. Hosszú évek előkészítő munkáját követően 2016-ban hivatalosan is útjára indult a Myrobalan márka, amelyben az ősi tibeti gyógyászat átfogó megközelítésére és a valóban hatékony gyógynövények erejére alapozunk.

A kezdeti időszak óta már tovább bővült a paletta, például immunerősítő, béltisztító, változókori, reflux, tejserkentő, ízületi gyulladást, alvászavart vagy olyan mentális nehézségeket enyhítő készítményekkel, mint amilyen a stressz, a szorongás és pánikbetegség. Termékválasztónk segítségével könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb készítményt/ készítményeket.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy mind a termékeinkkel, mind a szolgáltatásunkkal kiemelkedőt tudjunk nyújtani mindazoknak, akik bíznak és hisznek a természet és a gyógynövények erejében. Mi magunk is a természetes gyógymódokban hívő és azokat alkalmazó emberekként büszkén képviseljük azt, amit csinálunk.

Szenvedélyünk a gyógynövény, a tibeti gyógyászat és a kutatás, hogy hatékony és megfizethető étrend-kiegészítőkkel vértezzük fel a te szervezetedet is a mindennapi kihívásokra, vagy épp az életkorral együtt járó betegségekre.

A Myrobalan nem import áru: saját kutatás és fejlesztés eredménye

Nem kell attól tartanod, hogy egy olcsó, cserébe hatástalan készítményt szeretnénk rád sózni.

Az összes Myrobalan készítmény kifejlesztése és tesztelése alapítónk, Erdélyi Zoltán nevéhez fűződik. Zoltán tibeti gyógyászként nagy gondossággal állítja össze márkánk egyedülálló gyógynövény komplexeit, amiket a receptúra kidolgozását követően bérgyártásban készíttetünk el.
A Myrobalan:
  • természetes
  • vegán
  • 100% mellékhatásmentes
  • saját fejlesztés
  • hazai gyártás

Keresés