A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Rólunk

Helló! Örülünk, hogy itt vagy!

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk, mert fontosnak tartjuk, hogy tudd honnan indultunk és kik állnak a Myrobalan márka mögött.
A csapat tagjai (balról jobbra): Laci, Melinda, Rózsa, Andi és Zoli.

Myrobalan – a kezdetek

Le kell szögeznünk a legelején, hogy teljesen hétköznapi emberek vagyunk, pont olyan kihívásokkal az élet minden területén, mint amelyekkel nap, mint nap te magad is megküzdesz. Ha ezen az oldalon jársz akkor minden bizonnyal abban is hasonlítunk, hogy nyitott vagy a természetes gyógymódok irányába.

Talán nem túlzás azt állítanunk, hogy kis csapatunk minden tagja a természetesség híve, főként az egészségünket és a gyógyítási módszereket illetően. Régóta hiszünk ugyanis abban, hogy az az igazán hatásos gyógyítás, ami mellékhatások nélkül gondoskodik a tünetek enyhítéséről, a probléma gyökerét megcélozva.

Emiatt szenteltünk egyre nagyobb figyelmet a természetnek és a gyógynövényeknek. Hiszünk abban, hogy az olyan gyógynövények, mint például az ashwagandha, a rhodiola rosea, az orvosi zsálya, a levendula, a citromverbéna, a golgotavirág, a szerecsendió vagy a galagonyavirág hatóanyagainak megfelelő elegye igazi csoda. Csoda testnek, léleknek és a mentális egészségünknek egyaránt.

Olyan gyógynövény-komplexekkel szerettük volna megerősíteni magunkat, amelyek a lehető legjobb hatással vannak az életminőségünkre. Segítenek a panaszaink enyhítésében úgy, hogy közben nem kell káros mellékhatásoktól tartanunk vagy felesleges adalékanyagokkal szennyezni a szervezetünket.

Myrobalan – hivatalosan 2016 óta, a tibeti gyógyászatra alapozva

Rengeteg munka, szenvedély és kutatás után született meg az akkor még teljesen más formát öltő BioXan stresszoldó készítményünk. Ennek olyan nagy sikere lett, hogy egyértelmű volt a Myrobalan márka fejlődési iránya.

Tehát az első, egyben egyik legsikeresebb termékünk – a BioXan – már forgalomban volt, amikor a kézzelfogható márka született. Hosszú évek előkészítő munkáját követően 2016-ban hivatalosan is útjára indult a Myrobalan márka, amelyben az ősi tibeti gyógyászat átfogó megközelítésére és a valóban hatékony gyógynövények erejére alapozunk.

Kis csapatunk nem rideg álláshirdetések, hanem családi és baráti ismeretségek útján talált egymásra, a kezdeti tervezgetést elég gyorsan tettek követték.

A kezdeti időszak óta már tovább bővült a paletta, például immunerősítő, béltisztító, változókori, reflux, tejserkentő, ízületi gyulladást, alvászavart vagy olyan mentális nehézségeket enyhítő készítményekkel, mint amilyen a stressz, a szorongás és pánikbetegség. Termékválasztónk segítségével könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb készítményt/ készítményeket.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy mind a termékeinkkel, mind a szolgáltatásunkkal kiemelkedőt tudjunk nyújtani mindazoknak, akik bíznak és hisznek a természet és a gyógynövények erejében. Mi magunk is a természetes gyógymódokban hívő és azokat alkalmazó emberekként büszkén képviseljük azt, amit csinálunk.

Szenvedélyünk a gyógynövény, a tibeti gyógyászat és a kutatás, hogy hatékony és megfizethető étrend-kiegészítőkkel vértezzük fel a te szervezetedet is a mindennapi kihívásokra, vagy épp az életkorral együtt járó betegségekre.

A Myrobalan nem import áru: saját kutatás és fejlesztés eredménye

Nem kell attól tartanod, hogy egy olcsó, cserébe hatástalan készítményt szeretnénk rád sózni.

Az összes Myrobalan készítmény kifejlesztése és tesztelése alapítónk, Erdélyi Zoltán nevéhez fűződik. Zoltán tibeti gyógyászként nagy gondossággal állítja össze márkánk egyedülálló gyógynövény komplexeit, amiket a receptúra kidolgozását követően bérgyártásban készíttetünk el.

Hogy mire törekszünk? Olyan gyógynövényalapú étrend-kiegészítők megalkotására, amivel hatékonyan és természetes módon tudunk segíteni neked. Legyen szó a változókor tüneteiről vagy tejtermelés serkentéséről, hogy saját magad tudd táplálni a kisbabádat és megadd neki az anyatej biztosította természetes védelmet.
A Myrobalan:
  • természetes
  • vegán
  • 100% mellékhatásmentes
  • saját fejlesztés
  • hazai gyártás

Ismerd meg a Myrobalan-csapatot kicsit közelebbről

Ez az a rész, ahol kicsi, de lelkes csapatunk bemutatkozik – de akár személyesen is megismerkedhetsz velünk a mintaboltunkban, ha szeretnél.

A személyes találkozásig, a csapattagok bemutatkoznak:

A csapat

 

Erdélyi Zoltán – A Myrobalan motorja, tibeti gyógyász, a Myrobalan termékek megálmodója és összeállítója

Több, mint 10 éve foglalkozom olyan páciensekkel, akik az egészségük megőrzéséhez, visszaállításához a természetes megoldásokat keresik, vagy a panaszukra csak részben vagy egyáltalán nem tudott megoldással szolgálni az allopatikus orvoslás, így megrekednek a problémájuk megoldásának útján és emiatt komplex, személyre szabott tanácsra, segítségre van szükségük.

Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált.

A tantrikus - a teljességünkkel dolgozó, mint Test, Energia és Tudat - buddhista módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival.

Évek óta tanulmányozom a tibeti gyógyászat gyógyszer-készítési elveit, és már az első pillanattól csodálattal töltött el az a rendkívül mély tudás, mely a gyógynövényeket nem csak hatóanyagukat, hanem ízüket és energetikájukat figyelembe véve egészen egyedi módon állítja össze a legerősebb szinergizmussal a készítményeket.

Kiemelt célom, hogy a tibeti gyógyászat ne egy távoli misztikum legyen, hanem megismerésével hazánkban is egy élő, hétköznapi szinten is használható, jelen korunkba is tökéletesen beilleszthető, modern tudományos vizsgálatokkal is mérhető eredményeket hozó, gyógyászati rendszerré váljék, ami a maga nemében egyedülálló KINCS.

Várlak szeretettel előadásaimon, képzéseimen. Amennyiben pedig személyre szabott tanácsra, segítségre van szükséged, keress bizalommal!

A részletekért kattints a személyes oldalamra!

Szabó Andrea - Myrobalan

Szabó Andrea - marketing, ügyfélszolgálat

Több mint 10 éve webáruházak kialakításával, üzemeltetésével és marketinggel foglalkozom , de ez az első olyan terület, mely termékeit és filozófiáját őszintén tudom saját magaménak érezni.

Kereskedelmi közgazdászként végeztem, de ezen a területen nem igazán tevékenykedtem.

Természetes gyógymódokban hívő és azokat alkalmazó emberként számomra nem is kérdés, hogy a kémiai gyógyszereket el kell hagyni és kizárólag holisztikus módszerekkel kell az egészségünket fenntartani vagy - ha már betegség van - helyrehozni. A tibeti gyógyászattal és Erdélyi Zoltánnal néhány éve személyes problémám kapcsán kerültem kapcsolatba.

Azóta a csapat tagja lettem és felelek az online megjelenésért, így azért is, amit most látsz. :-) Az én feladatom úgy kialakítani a weboldalt, hogy a lehető leginformatívabb módon juttassam el Hozzád a legfontosabb információkat a termékeinkkel kapcsolatban.

Mindenkit csak biztatni tudok, hogy nyissanak az ősi és jól működő gyógyászatok irányába, hisz működnek!

Szabó Melinda - Myrobalan

Németh-Szabó Melinda - logisztika, pénzügy

Több éve dolgozom már a kereskedelemben és nagyon örülök, hogy végre olyan területen kamatoztathatom tudásom, aminek jótékony hatásában is hiszek.

Erdélyi Zoltánnal már régóta ismerjük egymást, magánjellegű panaszaim kapcsán és üzletileg is, már a kezdetektől sikeresen tudtunk együtt dolgozni. Életem során - amennyire csak tehettem - mindig igyekeztem a természetes gyógymódokat használni felmerült problémáim megoldására.

A csapatban pénzügyi, logisztikai és adminisztrációs feladatok elvégzéséért felelek.

Örülök, hogy olyan vállalkozásban dolgozhatok, ahol valóban egyedit, minőségit adhatunk a vásárlóknak, ezzel segítve nagyon sok ember – beleértve önmagam is – jobb életvitelét!
Érdekel, hogy miért egyediek a Myrobalan termékek? Kattints és tudd meg! >>

Keresés