Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

A Himalája ősi orvossága, a csodálatos DRAG ZHUN

A nyugati orvoslás gyakran megfeledkezik arról, hogy a modern gyógyszerek feltalálása előtt is volt lehetőség a betegségek gyógyítására, mégpedig a természetben található anyagokkal. Közéjük tartozik a csodálatos drag zhun is, ami az ajurvéda egyik ősi gyógyászati anyaga.
A csodálatos shilajit
 

Mi az a DRAG ZHUN?

Drag zhun, shilajit, mumio, múmijó… Ezek a szavak mind ugyanarra az anyagra utalnak. A DRAG ZHUN voltaképpen egy nagyon különleges ásványi szurok, ami a Himalája szikláiból csapódik ki a hőmérséklet emelkedésének hatására.

Növények leülepedett maradéka alkotja, amit a hegység az idők folyamán összepréselt. Egy fekete színű, gyantához hasonló anyag, amit már több ezer éve használnak a, tibeti, az indiai és a mongol gyógyászatban.

A csodálatos drag zhun mintegy 85 féle különböző ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz, emellett rendkívül erős antoxidáns. Található benne többek között kalcium, vas, nátrium, foszfor, benzoésav, kova, magnézium, cink, réz.

Egy olyan természetes anyagot tehát, amely rengeteg hasznos, gyógyhatású anyag forrása, nem csoda, ha az említett ősi gyógyászati rendszerek csodaszernek tartanak, és amikor ismertté vált, az aranynál is értékesebb volt.

Miért csodálatos a DRAG ZHUN?

A drag zhun sokrétű összetétele miatt nem túlzás azt állítani, hogy szinte minden betegségre gyógyír. Emiatt került be D-vitamin készítményünkbe is.

A drag zhun erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, serkenti a test regenerációs folyamatait, javítja az anyagcserét, megszünteti az értágulatot, méregtelenít, energetizál, csökkenti a szorongást, javítja az agyműködést, és a vércukorszintet is segít kiegyensúlyozni. Ezen pozitív hatások többségét pedig már nyugati kutatások és kísérletek is alátámasztják.
Vita-D shilajittal

De milyen konkrét panaszok, betegségek esetén segíthet a csodálatos drag zhun?

  • Szív- és érrendszeri betegségek: serkenti a szív szöveteinek regenerációját, támogatja a szívizomsejtek működését. Jótékonyan hat a koronáris keringésre és a szívritmusra. Trombózisos panaszok esetén csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot, javítja a vér áramlását az erekben.
  • Vesebetegségek, húgyhólyagproblémák: csökkenti a gyulladást és a fájdalmat, támogatja a vesék működését, enyhe vizelethajtó hatással rendelkezik.
  • Csonttörés: segít a sérült szöveteknek a regenerációban, ezáltal gyorsítja a törött csontok gyógyulását, optimalizálja a vérképet.
  • Sebek, sérülések: serkenti a regenerációs folyamatokat, fájdalomcsillapító, gyorsítja a sérült szövetek gyógyulását.
A drag zhun további előnyös tulajdonsága, hogy kortól, nemtől, alapbetegségektől függetlenül bárki fogyaszthatja, akár egy konkrét probléma kezelésére, akár megelőzésképp az egészség megőrzésére. Nyugodtan szedhető együtt más gyógyszerekkel vagy vitaminokkal is. Ezenfelül – lévén természetes anyagról van szó – nem okoz semmiféle káros mellékhatást vagy hozzászokást, ezért akár folyamatosan is alkalmazható.

Előnyben a természetes orvosságok

Joggal merül fel a kérdés, hogy amíg léteznek olyan erőteljes hatással rendelkező természetes anyagok, mint a drag zhun, addig mi szükség van a jellemzően mellékhatásokkal bíró kémiai szerekre? Sajnos a civilizált társadalom nagy része a nyugati orvoslásnak szavaz bizalmat, holott a természetes összetételű étrend-kiegészítők is számos problémára megoldást nyújtanak.

Aki viszont egyszer megtapasztalja, hogy mire képesek ezek az ősi gyógyanyagok, annak minden bizonnyal megváltozik a véleménye.
Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák.

Keresés