A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A termékekről

A Myrobalan termékek a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elvén összeállított termékek

 

A Myrobalan termékek gyártása


A Myrobalan termékek gyártása HACCP tanúsítvány mellett ISO22000 tanúsítvánnyal is rendelkező üzemben történik Magyarországon.

 

TIBETI GYÓGYÁSZATI GYÓGYSZER-KÉSZÍTÉSI ELVÉN ÖSSZEÁLLÍTOTT TERMÉKCSALÁD

A Myrobalan termékcsalád a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását a modern tudományos eredményekkel ötvözi a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.

FÚZIÓS ELV

Termékeink összeállítása fúziós elv alapján történt. Ennek a lényege röviden az, hogy azokat a gyógynövényeket, melyeket a tibeti vagy más hagyományos gyógyászati rendszer használ, keverjük olyan gyógynövényekkel, melyek a mi éghajlati övezetünkben előfordulnak.

EGYEDÜLÁLLÓ GYÓGYNÖVÉNY - SZINERGIZMUS

A termékek alapját egy egyedülálló és speciális módon összeválogatott gyógynövénykomplexum képezi, mely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. Ennek megfelelően figyelembe vesszük a gyógynövények ízét, energetikai tulajdonságait és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáját.

A hatóanyagszinergizmussal – ami a sajátos módon, tudatosan társított gyógynövények egymást támogató hatását jelenti – egy rendkívül erőteljes hatóanyagkomplexitást érünk el. Ezen elvek alkalmazásával egy teljesen új elegyet hozunk létre, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények összessége.

Német orvosegyetemi kutatások eredményei szerint az ilyen elv alapján összeállított készítmények különösen mély, összetett, az egész szervezetre kiterjedő úgynevezett hálózati hatáselv szerint működnek.

ADAPTOGÉN GYÓGYNÖVÉNYEK

A Myrobalan termékek mindegyike adaptogén gyógynövényeket is tartalmaz. Az adaptogén növényeknek kiegyensúlyozó hatása van a szervezet életfunkcióira, függetlenül attól, hogy ez a funkció milyen irányban mozdult el korábban. Az alulműködő szerveket tonizálják, a túlműködőeket nyugtatják, az optimálisan működőket pedig nem módosítják. Az adaptogén hatás igen komplex tulajdonság, ilyen bioaktivitással jellemzően csak a több hatóanyagot tartalmazó gyógynövények rendelkeznek. A szintetikus vegyületek között nem ismert adaptogén hatású.

A Myrobalan termékek alapanyagai

A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb (közel 100 éves múltra visszatekintő) gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak. A döntést a biztos múlt, a stabil piaci háttér, a megbízható német precizitás és a gyártási technológia magas minősége segítette. Természetesen a gyógynövények mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.
Így készülnek a Myrobalan termékek
A gyógynövények feldolgozása saját gyártóüzemükben zajlik a GMP (Good Manufacturing Practice/Jó gyártási gyakorlat) irányelveinek megfelelően. A minőség-ellenőrzéseket külső vizsgálati laboratóriumok végzik a gyógyszerkönyvek és az élelmiszerek minőségének tekintetében. A Galke üzeme Kosher tanúsítvánnyal is rendelkezik.
A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak.
 

Keresés