A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A termékekről

Gyógynövényes termékeink kizárólag gyógynövények finomra őrölt keverékét tartalmazzák, így sem glutént, sem tejet, sem laktózt, sem cukrot nem tartalmaznak. A kapszula anyaga növényi cellulóz, így vegán étrendűek is fogyaszthatják.
vegán
kapszula
a tibeti gyógyászat elvén összeválogatott gyógynövények finomra őrölt keveréke

Szakmai háttér

A Myrobalan termékeket Erdélyi Zoltán, menpa (tibeti gyógyász) állítja össze a tibeti gyógyászat sok évszázados gyógyszerkészítési elvei alapján. Európában egyedülállóan mi állítunk össze, gyártunk és forgalmazunk ezen elven készült termékeket. A menpa hosszú évek alatt felhalmozott tudása garantálja a szakmaiságot.

Amennyiben személyes tanácsadásra szeretnél jelentkezni Erdélyi Zoltánhoz, úgy az alábbi linket találod elérhetőségeit: https://www.myrobalanmed.com/erdelyi-zoltan-tibeti-gyogyasz-tanfolyamok-kepzesek-kezelesek
Erdélyi Zoltán, A Myrobalan termékek megálmodója és összeállítója tovább olvasok

Gyártás, minőség, garancia

A Myrobalan termékek gyógynövényeinek legnagyobb része Németországból, Európa egyik legnagyobb (közel 100 éves múltra visszatekintő) gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak. A döntést a biztos múlt, a stabil piaci háttér, a megbízható német precizitás és a gyártási technológia magas minősége segítette. Természetesen a gyógynövények mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. A gyárás ISO minősítésű üzemben történik, a csomagolóanyag (flakon) gyógyszeripari minőségű, tehát minden folyamatunk minősített - bevizsgált - részfolyamatokon megy keresztül.

 

Tibeti gyógyászat elvén összeállított termékcsalád

A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésével az volt a célunk, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsaládot hozzunk létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.

A Myrobalan étrend-kiegészítő termékcsalád a tibeti gyógyászat fitofarmakológiájának elveit és ősi, hagyományos receptúráit alapul véve javarészt a nyugati herbológia gyógyszerkincsét felhasználva készül. Mivel a tibeti gyógyászat fitofarmakológiája hálózati hatáselv alapján működik, így az egyes készítmények különböző, az egymás hatását erősítő gyógynövények hatékony keverékén alapul. Az összetevők nagy száma ellenére, a készítmények egy-egy drogból (hatóanyagból) csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így tudjuk kiküszöbölni a mellékhatás-effektust. A mono-, vagy néhány összetevős készítmények jellemzően nagyobb mennyiséget tartalmaznak egyetlen drogból vagy hatóanyagból, ahol a hatást jellemzően egy mellékhatás követi. Ezek a mellékhatások azok, melyek a készítmény hosszú távú szedését nem teszik lehetővé.

A Myrobalan termékek összeállításánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy a legnagyobb hatás elérése mellett a lehetséges mellékhatásokat megszüntessük, de legalábbis a legkisebbre csökkentsük. Ez a széles spektrumú hatóanyag-komplexitás adja a formulák különleges hatásmechanizmusát, melyek nagy része a génekben jön létre, mely közvetlen hatással van a szervekre és az egész testre.

Fúziós elv

Termékeink összeállításánál úgynevezett fúziós elvet alkalmazunk. Ennek a lényege röviden az, hogy egyes, speciális gyógynövényeket, melyeket a tibeti vagy más hagyományos gyógyászati rendszer használ, keverjük olyan gyógynövényekkel, melyek a mi éghajlati övezetünkben előfordulnak. Így kapunk egy sajátos, a fiziológiai és energetikai rendszerünk számára különösen jól hasznosuló komplexitást.

Egyedülálló gyógynövény-szinergizmus

A tibeti gyógynövényes készítmények rendkívüliségét és egyediségét a szerekhez felhasznált alapanyagok széles skálája adja. Összehasonlítva más gyógynövényes készítményekkel azt láthatjuk, hogy bár itt az egyes összetevők mennyisége nagyon csekély, mégis különösen hatékonyak ezek a szerek. Az oka, hogy a különböző összetevők válogatott kombinációja egy új hatóanyagot hoz létre. A különleges kombinációt a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciájának figyelembevételével érjük el.

A Myrobalan gyógynövényes készítmények összetevőinek szinergista módon harmonizáló hatása a testünkben olyan finom impulzusokat vált ki mind energetikai, mind fiziológiai szinten, amelyek beindítják a szervezet önszabályozását. Itt mutatkozik meg igazán gyakorlatban is, hogy az egész jóval több, mint csupán a részek összessége.

Adaptogén gyógynövények

A Myrobalan termékek mindegyike adaptogén gyógynövényeket is tartalmaz. Az adaptogén növényeknek kiegyensúlyozó hatása van a szervezet életfunkcióira, függetlenül attól, hogy ez a funkció milyen irányban mozdult el korábban. Az alulműködő szerveket tonizálják, a túlműködőeket nyugtatják, az optimálisan működőket pedig nem módosítják. Az adaptogén hatás igen komplex tulajdonság, ilyen bioaktivitással jellemzően csak a több hatóanyagot tartalmazó gyógynövények rendelkeznek. A szintetikus vegyületek között nem ismert adaptogén hatású.

 

Keresés