A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Rólunk

Erdélyi Zoltán - tibeti gyógyász, a Myrobalan termékek megálmodója és összeállítója. 

Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált.

A tantrikus - a teljességünkkel dolgozó, mint Test, Energia és Tudat - buddhista módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival. Kisgyermekkoromban voltak az első meghatározó élményeim a testünkben áramló energiákkal kapcsolatban, melyek természetes módon tereltek azok tanulmányozása, majd alkalmazása felé. Ezen energiák irányítását és különböző hatékony felhasználását legelőször a harcművészetekkel kapcsolatban a Shirayana Vajramutthi stílus vezetőjétől, Surjasampha Leányfalvi Attilától sajátítottam el, majd később az energia gyógyításra való felhasználását tanultam.

Évek óta tanulmányozom a tibeti gyógyászat gyógyszer-készítési elveit, és már az első pillanattól csodálattal töltött el az a rendkívül mély tudás, mely a gyógynövényeket nem csak hatóanyagukat, hanem ízüket és energetikájukat figyelembe véve egészen egyedi módon állítja össze a legerősebb szinergizmussal a készítményeket.

Az első készítmények, melyeket összeállítottam úgynevezett csülenek voltak, melyek olyan különleges erővel bíró pirulák, melyeket a tibeti tantrikus hagyomány leginkább a gyógyító-, fiatalító- és az úgynevezett hosszú élet gyakorlatokhoz használ. Ezeket egy buddhista közösség használta a gyakorlatához. Ezek készítése nagyon nagy örömmel töltött el. Innen jött az az ötlet, hogy mi lenne, ha megpróbálkoznék a tibeti elveket használva új készítményeket megalkotásával. Az ötletet tett követte és nagyon sok tanulás és kutatás után kialakult az azóta használt fúziós elv, melynek alapján 2010-ben elkészültek az első készítmények. E szerint a tibeti gyógyászatban évszázadok óta használt – és/vagy a nyugati tudományos vizsgálatok által is igazolt – különösen erős, speciális gyógynövényeket keverem a mi földrajzi környezetünkben is elérhető gyógynövényekkel. Rajongok a gyógynövényekért és minden készítményemet évente átnézek, hogy mit tudnék rajta javítani, hogy még jobb legyen. Ez számomra nem munka, hanem művészet.

Tanulmányaim:
  • Bioenergetikát és az energia gyógyításra való felhasználásának alapjait az ukrán Mechkan Félixtől és Dr. Bíró Dénes orvos-bioenergetikustól tanultam.
  • A tibeti gyógyászatba professzor Dr. Pasang Yonten Arya értékes tanítása által kerültem bevezetésre.
  • Dr. Nida Chenagtsang tibeti orvos átadási vonalán keresztül ismertem meg a hagyományos tibeti masszázst, és a juk-cso módszerét, ami egy speciális eszközzel végzett rezgésterápia.
  • Professzor Csögyal Namkhai Norbu rinpocsétől, majd Drukmo Gyal Dakini-től - aki Dr. Nida tanítványa – kaptam bevezetést a mantragyógyászatba.
  • A tibeti és mongol moxa (melegítéses terápiák), a tűzváza (köpöly) és az aranytű terápia módszereit Elio Guarisco-tól tanultam, akit Csögyal Namkhai Norbu rinpocse hatalmazott fel, hogy átadhassa ezeket a módszereket.
  • A koreai reflexterápiát Árendás Lászlótól tanultam, aki ezen kívül bevezetett a fülakupunktúrába, és a szimbólumterápiába is.i>
  • Fülakupunktúrát tanultam Kis Violától is.
  • Schüssler-só terápiát Dr. Greskó Mariann homeopata orvostól tanultam. A felsoroltakon kívül tanultam még Bach-virágterápiát, fitoterápiát is.

 

Szabó Andrea Myrobalan

 

Szabó Andrea - marketing

Már több mint 10 éve webáruházak kialakításával, üzemeltetésével és marketinggel foglalkozom , de ez az első olyan vállalkozás, mely termékeit és filozófiáját őszintén tudom saját magaménak érezni.

Kereskedelmi közgazdászként végeztem, de ez a túl "racionális" világ nem vonzott, így a szakmámban valójában sosem dolgoztam. Igyekeztem inkább olyat csinálni, amit szeretek, hisz csak azt tudja az ember őszintén képviselni, amit szeret, amiben hisz és bízik. Úgy tapasztalom, hogy ezt érzik is az emberek.

Természetes gyógymódokban hívő és azokat alkalmazó emberként számomra nem is kérdés, hogy a kémiai gyógyszereket el kell hagyni és kizárólag holisztikus módszerekkel kell az egészségünket fenntartani vagy - ha már betegség van - helyrehozni. A tibeti gyógyászattal és Erdélyi Zoltánnal néhány éve személyes „problémám” kapcsán kerültem kapcsolatba.

Azóta a csapat tagja lettem és felelek az online megjelenésért. Az én feladatom úgy kialakítani a weboldalt, hogy a lehető legkönnyebb és leginformatívabb módon juttassam el Hozzád a legszükségesebb információkat a termékekkel kapcsolatban.

Nagyon izgalmas dolog egy tibeti gyógyásszal együtt dolgozni, mivel a munka mellett rengeteget tanulhatok a holisztikus gondolkodásról, a tibeti gyógyászatról és tapasztalhatom annak hihetetlen erejét.

Mindenkit csak biztatni tudok, hogy nyissanak az ősi és jól működő gyógyászatok irányába, hisz működnek!

 

Szabó Andrea Myrobalan

 

Németh-Szabó Melinda - logisztika, pénzügy

Több éve dolgozom már a kereskedelemben és nagyon örülök, hogy végre olyan területen kamatoztathatom tudásom, aminek jótékony hatásában is hiszek.

Erdélyi Zoltánnal már régóta ismerjük egymást, magánjellegű panaszaim kapcsán és üzletileg is, már a kezdetektől sikeresen tudtunk együtt dolgozni. Életem során - amennyire csak tehettem - mindig igyekeztem a természetes gyógymódokat használni felmerült problémáim megoldására.
A csapatban pénzügyi, logisztikai és adminisztrációs feladatok elvégzéséért felelek.

Örülök, hogy olyan vállalkozásban dolgozhatok, ahol valóban egyedit, minőségit adhatunk a vásárlóknak, ezzel segítve nagyon sok ember – beleértve önmagam is – jobb életvitelét!

Keresés