A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Rólunk

Helló! Örülünk hogy itt vagy!

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk, mert fontosnak tartjuk, hogy tudd honnan indultunk és hogy kik állnak a Myrobalan márka mögött.
A csapat tagja (balról jobbra): Laci, Melinda, Rózsa, Andi és Zoli.

A kezdetektől máig

A Myrobalan márka 2015-ban indult el. Rengeteg munka, szenvedély és kutatás után született meg az akkor még teljesen más formát öltő BioXan nevű gyógynövényes nyugtató készítményünk. Ennek olyan nagy sikere lett, hogy egyértelmű volt a Myrobalan márka fejlődési iránya. Azóta is újabb és újabb termékeket fejlesztünk, melyekkel természetes módon tudunk segíteni, akár Neked is a problémáidon.

Csapatunk mára 5 főre bővült és fontos tudni rólunk, hogy nem álláshirdetés útján jöttünk össze, hanem baráti, családi kooprodukció eredményeként.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy mind a termékeinkkel, mind a szolgáltatásunkkal kiemelkedőt tudjunk nyújtani Neked és a többi vásárlónknak, miközben értéket teremtünk. Mi magunk is a természetes gyógymódokban hívő és azokat alkalmazó emberekként büszkén képviseljük azt, amit csinálunk.

Szakmai háttér

A termékek szülőatyja Erdélyi Zoltán, tibeti gyógyász, aki a Myrobalan termékek mellet személyre szabott tanácsadással is foglalkozik. Ha szükséged lenne egy mindenre kiterjedő, komplex tanácsadásra és terápiára, akkor nem is kérdés, hogy kit ajánlunk.

A csapat

 

Erdélyi Zoltán - tibeti gyógyász, a Myrobalan termékek megálmodója és összeállítója.

Több, mint 10 éve foglalkozom olyan páciensekkel, akik az egészségük megőrzéséhez, visszaállításához a természetes megoldásokat keresik, vagy a panaszukra csak részben vagy egyáltalán nem tudott megoldással szolgálni az allopatikus orvoslás, így megrekednek a problémájuk megoldásának útján és emiatt komplex, személyre szabott tanácsra, segítségre van szükségük.

Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált.

A tantrikus - a teljességünkkel dolgozó, mint Test, Energia és Tudat - buddhista módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival.

Évek óta tanulmányozom a tibeti gyógyászat gyógyszer-készítési elveit, és már az első pillanattól csodálattal töltött el az a rendkívül mély tudás, mely a gyógynövényeket nem csak hatóanyagukat, hanem ízüket és energetikájukat figyelembe véve egészen egyedi módon állítja össze a legerősebb szinergizmussal a készítményeket.

Kiemelt célom, hogy a tibeti gyógyászat ne egy távoli misztikum legyen, hanem megismerésével hazánkban is egy élő, hétköznapi szinten is használható, jelen korunkba is tökéletesen beilleszthető, modern tudományos vizsgálatokkal is mérhető eredményeket hozó, gyógyászati rendszerré váljék, ami a maga nemében egyedülálló KINCS.

Várlak szeretettel előadásaimon, képzéseimen. Amennyiben pedig személyre szabott tanácsra, segítségre van szükséged, keress bizalommal!

A részletekért kattints a személyes oldalamra!

Szabó Andrea - Myrobalan

Szabó Andrea - marketing, ügyfélszolgálat

Több mint 10 éve webáruházak kialakításával, üzemeltetésével és marketinggel foglalkozom , de ez az első olyan terület, mely termékeit és filozófiáját őszintén tudom saját magaménak érezni.

Kereskedelmi közgazdászként végeztem, de ezen a területen nem igazán tevékenykedtem.

Természetes gyógymódokban hívő és azokat alkalmazó emberként számomra nem is kérdés, hogy a kémiai gyógyszereket el kell hagyni és kizárólag holisztikus módszerekkel kell az egészségünket fenntartani vagy - ha már betegség van - helyrehozni. A tibeti gyógyászattal és Erdélyi Zoltánnal néhány éve személyes problémám kapcsán kerültem kapcsolatba. 

Azóta a csapat tagja lettem és felelek az online megjelenésért, így azért is, amit most látsz. :-) Az én feladatom úgy kialakítani a weboldalt, hogy a lehető leginformatívabb módon juttassam el Hozzád a legfontosabb információkat a termékeinkkel kapcsolatban.

Mindenkit csak biztatni tudok, hogy nyissanak az ősi és jól működő gyógyászatok irányába, hisz működnek!

Szabó Melinda - Myrobalan

Németh-Szabó Melinda - logisztika, pénzügy

Több éve dolgozom már a kereskedelemben és nagyon örülök, hogy végre olyan területen kamatoztathatom tudásom, aminek jótékony hatásában is hiszek.

Erdélyi Zoltánnal már régóta ismerjük egymást, magánjellegű panaszaim kapcsán és üzletileg is, már a kezdetektől sikeresen tudtunk együtt dolgozni. Életem során - amennyire csak tehettem - mindig igyekeztem a természetes gyógymódokat használni felmerült problémáim megoldására.

A csapatban pénzügyi, logisztikai és adminisztrációs feladatok elvégzéséért felelek.

Örülök, hogy olyan vállalkozásban dolgozhatok, ahol valóban egyedit, minőségit adhatunk a vásárlóknak, ezzel segítve nagyon sok ember – beleértve önmagam is – jobb életvitelét!
Érdekel, hogy miért egyediek a Myrobalan termékek? Kattints és tudd meg! >>

Keresés