Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

Álmatlanság, alvászavar

Napjaink egyik leggyakoribb kórtünete az álmatlanság és az alvászavar. Az egyre több digitális kütyü, a felgyorsult életmód, az állandósult és fokozódó stressz és a képernyőfüggőség egyik folyománya, hogy még akkor is nehezen vagy sehogy sem tudunk elaludni, ha rendkívül fáradtak és kimerültek vagyunk. Főleg akkor, ha a mobiltelefon vagy más kék fénnyel operáló eszköz kísér minket az ágyba.

A különböző alvásproblémák manapság rengeteg ember életét keserítik meg. Valakinek már az elalvás sem megy egyszerűen, másoknak pedig az éjszaka nyugodt átalvása okoz gondot. Az elegendő mennyiségű pihenés viszont a test és az elme számára is nélkülözhetetlen, hiszen mindkettő csak akkor tud megfelelően működni, ha biztosítva van számára a “feltöltődés” lehetősége.
 
Érdemes komolyan venni az álmatlanságot és az alvászavart, mert olyan következményei lehetnek, mint:
  • depresszió,
  • krónikus stressz,
  • szorongás
  • figyelemzavar.
De számtalan probléma forrása lehet.

Ha ebben szenvedsz, előbb-utóbb felborul a testi folyamatok egyensúlya, ami már szervi panaszokat is eredményezhet. Amennyiben idáig kémiai altatóval oldottad meg a problémát, jó, ha tudod, hogy azok könnyen okozhatnak függőséget, emiatt csak rendkívül indokolt esetben célszerű alkalmazni őket. Ellenben a természetes szerek, mint a Milam.10 káros mellékhatások nélkül segítenek a nyugodt alvásban.

Keresés