Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

Vitaminpótlás

A vitaminok testünk, egészségünk, mentális és szellemi frissességünk alapkövei. Vitaminok nélkül nincsen immunrendszer, egyre többször gyűrnek le a betegségek és a szellemi leépülés sem rémálom, hanem valóság lesz.

Éppen ezért, a vitaminpótlás korra, nemre és egészségi állapotra való tekintet nélkül mindenki számára egyaránt fontos. Ennek oka főként abban rejlik, hogy egyre nagyobb kihívást kizárólag táplálkozással, az egyre romló minőségű élelmiszerekből beszerezni az elegendő mennyiségű és minőségű vitaminokat.

Természetesen az étrendkiegészítőkkel kapcsolatban sem árt résen lenni, hiszen nem mindegyik tartalmazza kellő koncentrátumban, jól hasznosuló formában az egyes tápanyagokat, emellett a mesterséges adalékok jelenléte sem ritka. A Myrobalan termékekkel azonban mind az immunerősítő vitaminok, mind a C-vitamin és D-vitamin természetes forrásból biztosíthatóak. Kiváló választás immunerősítéshez az iMU18, de a hölgyek speciális igényeire gondolva a VitaMo női multivitamin is remek szolgálatot tehet.

Keresés