A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hungarian hu

Ön itt jár: > >

MYROBALAN BLOG

2020. 01. 10. 13:51:48
Feminess sikertörténet

Figyelem! A blogbejegyzés SZIGORÚAN hölgyeknek íródott!

2019. 10. 03. 08:36:41
Fekete kömény - az áldás magja

A feketekömény (Nigella Sativa) hatásairól sokat elárul az, hogy a néphiedelem úgy tartja róla: „Mindenre jó, csak a halálra nem.”.Jelenleg több, mint 720 lektorált tanulmány (Pubmed.com) mutat rá a feketekömény gyógyhatásaira. Ezzel egyidejűleg folyamatosan emelkedik azon tudatos emberek száma, akik a különféle betegségeik megoldását, már a természettől és annak gyógynövényeitől várják.

2019. 10. 03. 00:00:00
Candida-kisokos

A Candida-fertőzésről bizonyára mindenki hallott, szerencsés esetben csak hírből ismeri, kevésbé szerencsésben pedig maga is megtapasztalta az ezzel járó kellemetlenségeket, amelyek igen szerteágazók lehetnek, épp ezért a diagnózis felállítása sem megy mindig játszi könnyedséggel. 

2019. 05. 06. 10:40:02
A tibeti gyógyászat egyedisége

A tibeti gyógyászat egy speciális, összetett rendszer, mely a kezelések hatékonyságával kapcsolatban hosszú történelemmel bír. Hasonlóan a kínai az indiai és más hagyományos gyógyászati rendszerekhez a tibeti gyógyászat is kezd egyre ismertebbé válni, ezért különösen fontos, hogy a nagyközönséget pontosan tájékoztassuk a legfontosabb jellemzőiről. Általánosságban és alapként elmondható, hogy a tibeti orvostudomány holisztikus megközelítést alkalmaz, mivel az egyén egészére koncentrál.

2019. 03. 11. 15:55:34
Stressz? Hess!

Mindennapjainkban egyre többet rohanunk, a világ felpörgetett tempóban változik körülöttünk, és sokszor a pihenésre szánt időnkben is a problémáinkkal foglalkozunk, anélkül, hogy egy kis időre kikapcsolnánk, és erőt gyűjtenénk a folytatáshoz. Elég néhány ijesztő gondolat vagy felkavaró képsor a tévében, hogy stresszelni kezdjünk, de az olyan szomorú események, mint a válás, egy szeretett személy elvesztése vagy az anyagi biztonság megingása jelentősen ronthatja a helyzetet. 

 

2019. 03. 11. 15:46:19
Pánikbetegség Egyre többet halljuk manapság ezt a kifejezést. Na de mit is jelent pontosan? Mivel jár ez a betegség, és hogyan alakul ki? Kiket érint? Kik lehetnek a potenciális áldozatai? Lehet-e kezelni? És milyen következményei lehetnek az egyén életére nézve?  Nos, ennek járunk utána az alábbi cikkben. 
2019. 03. 11. 15:29:09
Mit tehetsz a változókor tünetei ellen a tibeti gyógyászat szerint? Életünk nem egyéb, mint folytonos változás. A változás tehát természetes folyamat, a probléma az, hogy legtöbbször nem akarjuk a változást, vagy legalábbis nem szeretnénk róla tudomást venni. A változókor is egy természetes folyamat, a női élet olyan velejárója, mint amilyen az a hormonváltozás, ami a menstruációt hozza. 
2019. 03. 11. 15:27:24
Miért fontos a nyelvkaparás?

Van egy általános elképzelés arról, hogy a kellemetlen szájszagot a gyomor bizonyos problémája okozza. Az esetek nagyobb részében ez inkább a nem megfelelő szájápolás jele. Lássuk akkor mi az igazság!

2019. 03. 11. 14:50:59
Már földrajz órán megtanultuk, hogy a Föld felszínének mintegy 3/4-ét víz borítja. Ha ezt a vízkészletet egyenletes vastagságban osztanánk el, akkor bolygónk felszínén közel 3 kilométer vastagságú vízburkot kapnánk. Ez teszi olyan gyönyörű kékké a bolygónkat és - többek között - ez teszi alkalmassá az élet fenntartására.
2019. 03. 11. 14:48:31
Hüvelyszárazság - Tabutéma, pedig van rá megoldás!

A hüvelyszárazság (akárcsak a merevedési zavarok a férfiak esetében) egyike azoknak a problémáknak, amikről az érintetek nem szívesen beszélnek. Emiatt sokszor egyáltalán nem jutnak információhoz a témával kapcsolatban, vagy a megoldás keresése közben félrevezető iránymutatást kapnak.

 

Keresés