Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DETOX akció EXTRA 7% kedvezmény + ajándék shaker

DETOX AKCIÓ
 

Mivel az ősz nem csak az iskola kezdés időszaka, de a nyári lazulások lezárása is, ezért itt az ideje egy jó kis testi-lelki megújulásnak, amit kezdj először a beleid megtisztításával!

Gondolj a bélrendszeredre úgy, mint a lakásod ablakaira: azokról is lemosod a nyári piszkot és koszt, hogy tisztán láss!

Vásárold meg most a DETOX - 30 napos béltisztító programot EXTRA 7% kedvezménnyel, a meglévő 10% felett. SŐT! Most ajándékba kapsz egy praktikus shakert is, mellyes tökéletesen csomómentesre tudod keverni a Fiber.16 rostot.
Kupon: DETOXAKCIO
Az AKCIÓ időpontja: 2022.09.05. - 09.12.

*A kupon más kedvezménnyel nem összevonható. Viszont több DETOX csomag esetén is érvényesíthető, ebben az esetben mindegyik mellé automatikusan jár az AJÁNDÉK shaker. A kupon hűségpontokkal együtt beváltható!

Webáruházban érvényesítenéd? Használd és érvényesítsd az erre kijelölt helyen a megfelelő kuponkódot és a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a termékek árából. 
 
Mintaboltunkban váltanád be? Mutasd fel az akciót (hírlevélben, Facebook oldalunkon vagy weboldalunkon) a kasszánál és a kedvezményt levonjuk! FONTOS! A kedvezmény nem jár automatikusan!

Az akcióban szereplő termékért görgess lejjebb.

Keresés