Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés / szállítás

VÁLASZTHATÓ SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

1. GLS futárszolgálat - 1.390 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.

A GLS a kiszállítás reggelén e-mailben fog értesíteni a kiszállítás várható idejéről 3 órás időintervallumra szűkítve. Amennyiben ez nem megfelelő, úgy az e-mailben megadott telefonszámon tudsz közvetlenül a futárral egyeztetni.
2. MPL futárszolgálat - 1.290 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.

Az MPL a kiszállítás reggelén értesíteni fog a kiszállítás várható idejéről, valamint a futár közvetlenül a kézbesítés előtt telefonon fog keresni a megadott telefonszámon.
3. GLS futárszolgálat külföldre - 6.990 Ft
 

Termékeinket az Európai Unió országaiba tudod megrendelni. A szállítási költség 50.000 Ft felett INGYENES. Külföldi rendelés esetén a megrendelés végösszegét bankkártyával vagy előre utalással tudod kiegyenlíteni. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük el.
4. GLS CsomagPont - 1.050 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a GLS csomagpontra való kiszállítás Magyarország teljes területén ingyenes.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig.
5. MPL PostaPont - 1.050 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.

Többnyire MOL töltőállomások és Coop üzletek. Az csomagpontokra kiszállított csomagok átvételére 5 naptári napi áll rendelkezésedre.
6. MPL Posta hivatalok (Postán maradó) - 1.050 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.

Kérd csomagod a hozzád legközelebb eső postahivatalba és vedd át bármikor nyitvatartási időben, amikor neked a legkényelmesebb.
7. MPL Posta csomagautomata - 1.050 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.


Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Egyszerűen és gyorsan néhány gombnyomással átveheted csomagod.

A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben kapsz majd értesítést, ezt követően küldeményed 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagod egyszerűen, az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából.
8. FOXPOST automata - 1.050 Ft
 

Megrendelésedet az ország 100 pontján elhelyezett FOXPOST automatájában tudod átvenni, kényelmesen, akkor amikor Te akarod.

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Bővebben >> 
9. Személyes átvétel - INGYENES

! Személyes átvétel esetén feltétlenül várd meg a "Megrendelésed átvehető" tárgyú visszaigazoló levelet, mely akár több óra is lehet. Ennek hiányában rendelésedet nem tudjuk átadni. Rendelésed utáni azonnali kiszolgálásra nincs lehetőség mintaboltunkban.

A megrendelt termékeket személyes átvételi pontunkon INGYENESEN tudod átvenni nyitvatartási időben. Személyes átvételi pontunk címét és nyitva tartását ITT találod.

VÁLASZTHATÓ FIZETÉSI MÓDOK

 

1. Fizetés bankkártyával a BARION rendszerén keresztül - INGYENES
 
A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankkártyával a BARION biztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.
A fizetés folyamata:
  • A „Fizetés” gombra kattintva átirányítjuk a Barion biztonságos fizetési oldalára, ahol adatai megadásával elindíthatja a tranzakciót.
  • Bankkártya adatai megadása után kérjük, ellenőrizze azok helyességét, majd nyomja meg a „Fizetés” gombot.
  • A tranzakció feldolgozása ezzel megindul. A fizetés eredményéről email-ben visszaigazolást küldünk, illetve visszairányítjuk a webshop oldalára.
  • Elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron
Tudnivalók az internetes bankkártyás fizetésről:
  • A kártyabirtokos számára a fizetés díjmentes.
  • Az Ön érdekeit védik a kártya társaságok, így ha valamit kifizetett, de a kereskedő nem teljesítette vállalását, haladéktalanul jelezze bankájánál, és, panasza jogossága esetén, pénzét visszatérítik.
  • A kártyabirtokos azonosítására szolgál a kártyán szereplő aláírás mezőjében lévő háromjegyű ellenőrző kód (CVC2 vagy CVV2 kód), ezt kezelje különös gondossággal.
2. Utánvét - 398 Ft

GLS házhozszállítás esetén: A megrendelés ellenértékét a futárnak tudod majd kifizetned készpénzben vagy bankkártyával. A kézbesítés napjáról - 3 órás időintervallumra leszűkítve - email értesítést fogsz kapni a futárszolgálattól!

Átvételi pont esetén (GLS CsomagPont, MPL PostaPont/Postán maradó, MPL Postahivatal): A megrendelés ellenértékét az átvételi ponton tudod majd kifizetned készpénzben vagy a ponttól függően akár bankkártyával. Amint megérkezik a csomagod a kiválasztott pontra, értesítést fogsz kapi.

MPL vagy FOXPOST somagautomata esetén: A rendelésed ellenértékét az automatánál kizárólag bankkártyával tudod majd kifizetni.Az automata kinyitásához szükséges "nyitókódot' SMS-ben fogod megkapni.
4. Banki átutalás - INGYENES

Megrendelésed ellenértékének elutalására 5 nap áll rendelkezésedre. Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelés visszaigazolásban küldjük el.
5. Fizetés személyes átvételkor - INGYENES

Személyes átvétel esetén kizárólag készpénzzel tudsz fizetni. Személyes átvételi pontunk címét és nyitva tartását ITT találod.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS VÁRHATÓ TELJESÍTÉSE

A rendeléseket 1-2 munkanapon belül tudja webáruházunk teljesíteni. A csomagok feldolgozása munkanapokon hétfőn, szerdán és pénteken történik.

Cégünk a GLS Futárszolgálat segítségével juttatja el a csomagot vásárlóihoz, ezért előfordulhat, hogy forgalmasabb időszakokban (Pl: karácsony) a kiszállítás ideje a szokásostól eltérően pár napok csúszik. A GLS futárszolgálat a küldemény érkezése napján email-ben értesíti a megrendelőt. A GLS a  kiszállítást két alkalommal kísérli meg. Amennyiben a második alkalommal is sikertelenül, úgy a csomagot visszaküldik részünkre.
A vásárlást csak akkor tudjuk regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a www.myrobalanmed.com webáruház felelősséget nem vállal.

Keresés