Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

Fizetés / szállítás

VÁLASZTHATÓ SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

1. GLS futárszolgálat - 1.390 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.

A GLS a kiszállítás reggelén e-mailben fog értesíteni a kiszállítás várható idejéről 3 órás időintervallumra szűkítve. Amennyiben ez nem megfelelő, úgy az e-mailben megadott telefonszámon tudsz közvetlenül a futárral egyeztetni.
2. MPL futárszolgálat - 1.290 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.

Az MPL a kiszállítás reggelén értesíteni fog a kiszállítás várható idejéről, valamint a futár közvetlenül a kézbesítés előtt telefonon fog keresni a megadott telefonszámon.

3. Házhozszállítás külföldre

Új kedvezőbb szállítási árak az EU országaiba.

 

Termékeinket az Európai Unió országaiba futárszolgálattal tudod megrendelni. Hogy adott országba melyik futárszolgálattal szállítunk, azt az ország kiválasztásánál láthatod, tehát hogy GLS, DPD vagy DHL. A szállítási költség 50.000 Ft felett INGYENES. A Kézbesítési kísérletek száma minden külföldi ország esetében maximum 2 alkalom. Külföldi rendelés esetén a megrendelés végösszegét kizárólag előre utalással tudod kiegyenlíteni. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak:

 

 • Ausztria - 2.690 Ft
 • Belgium - 2.990 Ft
 • Bulgária - 2.790 Ft
 • Ciprus - 6.990 Ft
 • Csehország - 2.490 Ft
 • Dánia - 3.590 Ft
 • Észtország - 3.390 Ft
 • Finnország - 6.390 Ft
 • Franciaország - 3.890 Ft
 • Görögország - 5.290 Ft
 • Hollandia - 2.890 Ft
 • Horvátország - 2.690 Ft
 • Írország - 3.490 Ft
 • Lengyelország - 2.490 Ft
 • Lettország  - 3.190 Ft
 • Litvánia - 2.990 Ft
 • Luxemburg - 2.890 Ft
 • Málta - 6.990 Ft
 • Németország - 2.980 Ft
 • Olaszország - 3.390 Ft
 • Portugália - 2.590 Ft
 • Románia - 2.690 Ft
 • Spanyolország - 3.890 Ft
 • Svédország - 4.290 Ft
 • Szlovákia - 1.890 Ft
 • Szlovénia - 3.090 Ft
4. GLS CsomagPont - 1.050 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a GLS csomagpontra való kiszállítás Magyarország teljes területén ingyenes.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig.
5. MPL PostaPont - 1.050 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.

Többnyire MOL töltőállomások és Coop üzletek. Az csomagpontokra kiszállított csomagok átvételére 5 naptári napi áll rendelkezésedre.
6. MPL Posta hivatalok (Postán maradó) - 1.050 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.

Kérd csomagod a hozzád legközelebb eső postahivatalba és vedd át bármikor nyitvatartási időben, amikor neked a legkényelmesebb.
7. MPL Posta csomagautomata - 1.050 Ft
 

27.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES.


Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Egyszerűen és gyorsan néhány gombnyomással átveheted csomagod.

A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben kapsz majd értesítést, ezt követően küldeményed 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagod egyszerűen, az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából.
8. PACKETA átvevőhelyek - 1.050 Ft
 

Megrendelésedet az ország 100 pontján elhelyezett FOXPOST automatájában tudod átvenni, kényelmesen, akkot, amikor te akarod.

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a PACKETA sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Bővebben >> 
9. PACKETA átvevőhelyek - 1.050 Ft

Packeta

Megrendelésedet az országszerte megtalálható PACKETA átvevőhelyeken tudod átvenni, az adott bolt nyitvatartási idejében.

Kérd megrendelésed bármely PACKETA pontra, így nem kell egész nap várni a futárt. Az adott bolt nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a PACKETA sms-ben küld értesítőt.
10. Személyes átvétel - INGYENES

! Személyes átvétel esetén feltétlenül várd meg a "Megrendelésed átvehető" tárgyú visszaigazoló levelet, mely akár több óra is lehet. Ennek hiányában rendelésedet nem tudjuk átadni. Rendelésed utáni azonnali kiszolgálásra nincs lehetőség mintaboltunkban.

A megrendelt termékeket személyes átvételi pontunkon INGYENESEN tudod átvenni nyitvatartási időben. Személyes átvételi pontunk címét és nyitva tartását ITT találod.

VÁLASZTHATÓ FIZETÉSI MÓDOK

 

1. Fizetés bankkártyával a BARION rendszerén keresztül - INGYENES
 
A megrendelés véglegesítése után Magyarországi szállítás esetén azonnal fizethetsz bankkártyával a BARION biztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.
A fizetés folyamata:
 • A „Fizetés” gombra kattintva átirányítjuk a Barion biztonságos fizetési oldalára, ahol adatai megadásával elindíthatja a tranzakciót.
 • Bankkártya adatai megadása után kérjük, ellenőrizze azok helyességét, majd nyomja meg a „Fizetés” gombot.
 • A tranzakció feldolgozása ezzel megindul. A fizetés eredményéről email-ben visszaigazolást küldünk, illetve visszairányítjuk a webshop oldalára.
 • Elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron
Tudnivalók az internetes bankkártyás fizetésről:
 • A kártyabirtokos számára a fizetés díjmentes.
 • Az Ön érdekeit védik a kártya társaságok, így ha valamit kifizetett, de a kereskedő nem teljesítette vállalását, haladéktalanul jelezze bankájánál, és, panasza jogossága esetén, pénzét visszatérítik.
 • A kártyabirtokos azonosítására szolgál a kártyán szereplő aláírás mezőjében lévő háromjegyű ellenőrző kód (CVC2 vagy CVV2 kód), ezt kezelje különös gondossággal.
2. Utánvét - 398 Ft

GLS házhozszállítás esetén: A megrendelés ellenértékét a futárnak tudod majd kifizetned készpénzben vagy bankkártyával. A kézbesítés napjáról - 3 órás időintervallumra leszűkítve - email értesítést fogsz kapni a futárszolgálattól!

Átvételi pont esetén (GLS CsomagPont, MPL PostaPont/Postán maradó, MPL Postahivatal): A megrendelés ellenértékét az átvételi ponton tudod majd kifizetned készpénzben vagy a ponttól függően akár bankkártyával. Amint megérkezik a csomagod a kiválasztott pontra, értesítést fogsz kapi.

MPL vagy FOXPOST somagautomata esetén: A rendelésed ellenértékét az automatánál kizárólag bankkártyával tudod majd kifizetni.Az automata kinyitásához szükséges "nyitókódot' SMS-ben fogod megkapni.
4. Banki átutalás
UTALÁSI ADATOK - amennyiben MAGYARORSZÁGRÓL utalsz

Myrobalan Herbal Med Kft.
Bankszámlaszám:
Raiffeisen Bank: 12010240-01860647-00100009

! A megrendelés rovatba kérlek írd be a rendelésed számát.


UTALÁSI ADATOK - amennyiben KÜLFÖLDRŐL utalsz


Myrobalan Herbal Med Kft.
Raiffeisen Bank IBAN szám: HU09120102400186064700100009
BIC/SWIFT kód: UBRTHUHB

! A megrendelés rovatba kérlek írd be a rendelésed számát.Megrendelésed ellenértékének elutalására 5 nap áll rendelkezésedre. Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelés visszaigazolásban küldjük el.
5. Fizetés személyes átvételkor - INGYENES

Személyes átvétel esetén kizárólag készpénzzel tudsz fizetni. Személyes átvételi pontunk címét és nyitva tartását ITT találod.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS VÁRHATÓ TELJESÍTÉSE

A rendeléseket Magyarországon 1-2 munkanapon belül tudja webáruházunk teljesíteni. Külföldi országok esetén ez 2-10 munkanap között mozog, de a vásárlás folyamatában minden ország esetén pontosabb információt adunk a kiszállítás várható idejéről.

Cégünk a GLS, DPD, FOXPOST és Packeta Futárszolgálat segítségével juttatja el a csomagot vásárlóihoz, ezért előfordulhat, hogy forgalmasabb időszakokban (Pl: karácsony) a kiszállítás ideje a szokásostól eltérően pár napok csúszik.
A vásárlást csak akkor tudjuk regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a www.myrobalanmed.com webáruház felelősséget nem vállal.

Keresés