A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

GYIK

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Weboldalunkon többféle szállítási mód közül választhatsz, melyekről IDE kattintva tudsz tájékozódni. Amennyiben 20.000 Ft felett rendelsz, úgy INGYENES a szállítás! Szállítási partnereink: GLS, MPL és FOXPOST.
Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?

A 12 óráig leadott megrendeléseket még aznap feldolgozzuk és átadjuk a kért futárszolgálat részére, így az várhatóan másnap már a kezedben is lehet.
Személyes átvételre van lehetőség?

Igen. Mintaboltunkban lehetőség van a személyes átvételre is, ahol alapvetően megrendelés nélkül is vásárolhatsz. Mintaboltunk címe: 1137 Budapest, Pozsonyi út 10. További információt és a nyitvatartást ITT találod.
Fizethetek-e bankkártyával a futárnál?

Igen. A futárnál lehetőség van készpénzzel és bankkártyával is fizetni. Ezt előre nem kell jelezni.
Honnan tudom, hogy mikor érkezik a futár?

A GLS a kiszállítás reggelén e-mailben fog értesíteni a kiszállítás várható idejéről 3 órás időintervallumra szűkítve. Amennyiben ez nem megfelelő, úgy az e-mailben megadott telefonszámon tudsz közvetlenül a futárral egyeztetni. SMS-t nem küld a futárszolgálat.

Hova küldhetem vissza a terméket?

Kérlek, erre a címre küldd vissza a terméket: Myrobalan Herbal Med Kft., Myrobalan mintabolt, 1137 Budapest, Pozsonyi út 10.
! A visszaküldés postaköltsége a vevőt terheli, így az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.
Mikor van lehetőség visszaküldeni egy terméket?

Ha valamilyen okból kifolyólag vissza szeretnéd küldeni a megrendelt terméket, úgy az átvételtől számított 14 napon belül van erre lehetőséged. Az ezzel kapcsolatos részleteket ITT találod.

Tartalmaznak-e a Myrobalan termékek glutént, tejet vagy bármilyen adalékanyagot?

A Myrobalan termékek 100% természetes készítmények. A Myrobalan termékei nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót, adalékanyagokat, hozzáadott cukrot, édesítőt, glutént, szóját, tejet, tejcukrot, búzát, élesztőt.
Mennyi idő alatt hatnak a termékek?

Erre nehéz válaszolni, hiszen ez számos tényező függvénye, így teljesen egyéni lehet. Csak, hogy néhányat említsünk ezek közül: milyen az alkata - mind testi, mint tudati -, milyen a táplálkozása, folyadékfogyasztása, milyen az emésztése, milyen az emésztőszervek állapota, milyen a felszívódás, milyen erősségű a panasza/tünete, mióta tart és milyen gyorsan reagál az adott készítményre?! A visszajelzések alapján tudjuk mondani, hogy volt, aki pár szem hatását is érezte és szinte azonnal tapasztalta a pozitív hatást és volt, aki több (5-10) nap után kezdte el érezni az elvárt hatást.
Szedhetek-e egyszerre több Myrobalan terméket?

Természetesen igen! Sőt, sokan szednek is. Azonban érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását.
Szedhetem-e Myrobalan termékeket más gyógyszerekkel vagy étrend-kiegészítőkkel együtt?

Igen. Azonban mindenképp érdemes a hasonló típusú termékek szedése között (gyógynövényes termékek, vitaminok) 25-30 percet kihagyni.
Mennyi a napi ajánlott mennyiség?

A weboldalon és a dobozon a napi ajánlott mennyiség szerepel, ami termékenként változó, de - lévén ez egy étrend-kiegészítő - amennyiben saját, egyéni tapasztalatai alapján ennél kevesebb vagy több kell, úgy csökkenthető vagy növelheti ezt a mennyiség. Túladagolni nem lehet. A Myrobalan termékek adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.
Milyen mellékhatásai vannak a termékeknek?

A Myrobalan termékeknek negatív mellékhatásai nem ismertek, ezzel kapcsolatban eddig semmilyen visszajelzést nem kaptunk.
Hozzá lehet szokni a termékhez?

Nem. Egy-egy gyógynövény olyan kis mennyiségben van jelen a kapszulában, hogy lehetetlen hozzászokni egy bizonyos hatóanyaghoz és mellékhatás sem alakulhat ki.
Nem segített a termék. Mi lehet a baj?

Az összes készítményünk a tibeti gyógyászat gyógyszer-készítési elvei szerint kerülnek összeállításra. A tibeti gyógyászat - ahogy ezt az oldalon is olvashatja - a terápiát négy ágban szabja meg: - táplálkozás, - viselkedés, - gyógyító szerek (ide tartoznak ezek a készítmények is), - külső terápiák. Amennyiben egy kibillent állapot olyan súlyos, hogy már nem lehet a táplálkozás és a viselkedés (életmód) változtatásával kezelni, úgy a tibeti gyógyászat gyógyszerek alkalmazását javallja. Amennyibe olyan erős a tünet vagy súlyos a kibillentség, úgy a gyógyszerek nem biztos, hogy meghozzák a kívánt eredményt, ezért egy tibeti gyógyász mindenképp javasolná a külső terápiák alkalmazását a gyógyszerek szedése mellé. Ez nagyon lényeges. Ezek a gyógyszerek egyéntől függően rövidebb vagy hosszabb idő után jellemzően képesek kezelni a kibillent állapotot önmagukban is, de a külső terápiákkal együtt mindenképp, amennyiben - és ez a legfontosabb a gyógyszeres kezelésnél is! - a megfelelő problémát kezeljük. Amennyiben egy adott tünet nem akar kiegyensúlyozódni, úgy javallott felkeresni egy szakembert, hogy meggyőződjünk arról, hogy mi az alap oka a kibillent állapotban.
Nem tudom lenyelni a kapszulát egyben. Szét lehet szedni és úgy beszedni?

Természetesen igen. A kapszulákat könnyedén szét lehet szedni és egy kevés gyümölcslébe elkeverve érdemes belekeverni és meginni, hogy a gyógynövénykeverék erőteljes íze kevésbé legyen érezhető. Ezután egy nagy pohár vizet ajánlatos meginni.
Allergiás vagyok, szedhetem a kapszulákat?

Tudni kell, hogy egy kapszulában minden összetevőből csak nagyon csekély mennyiség található, így nagyon nagy fokú érzékenység esetén jelentkezhet bármilyen allergiás tünet. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőre való érzékenységről, úgy kezdje óvatosan a szedését.

Hogy működik a Feminess?

A Feminessben található gyógynövények un. fitoösztrogéneket tartalmaznak, melyek olyan növényi anyagok, melyek a szervezet ösztrogénreceptoraihoz kapcsolódva az ösztrogén nevű, női nemi hormonhoz hasonló funkciót képesek betölteni. A fitoösztrogének számos pozitív élettani hatással bírnak. Többek között: szerepük van a menstruációs ciklus szabályozásában, a változókori tünetek enyhítésében, a szív- érrendszeri panaszok, betegségek, továbbá a csontritkulás megelőzésében. Szerepe van az anyagcsere-folyamatokban, aminek köszönhetően kapcsolatba hozható számos súlyos betegség megelőzésében, valamint daganatos betegségek megelőzésében is jelentős szerepet játszhat.
Mi történik, ha abbahagyom a Feminess szedését?

Mivel a Feminess az ösztrogénszintet egyensúlyozza ki, ami a változókorral csökkenni kezd, ezért ha a külső támogatás megszűnik (tehát ha abbahagyja az ember a szedését), a szervezet természetes ösztrogéntermelésének hiányában az ösztrogénszint újra lecsökken, ami a tünetek újbóli jelentkezését okozhatja. Ezért javallott inkább az egyén igényei szerinti folyamatos szedés. Alapvetően elmondható, hogy minden étrend-kiegészítő - akár vitamin, akár gyógynövény-hatóanyag - kiürül a szervezetből, ha annak szedését abbahagyjuk.
Progeszteronhiányra jó a Feminess?

Nem. Mivel a Feminess fitoösztrogéneket tartalmaz, így progeszteronhiány esetén nem tud segíteni. Ezen hormonok szintjét egyszerű vérvétellel könnyen ellenőrizni lehet és utána a szükséges terápiát alkalmazni és/vagy a kibillent állapotnak megfelelő készítményt szedni. Amit mindenki javasolt a saját egészsége érdekében megtenni az a mozgás, az egészséges és változatos étkezés, elegendő mennyiségű folyadék, lehetőleg tiszta víz, természetjárás, stb.
Kell időközönként szünetet tartani vagy szedhető folyamatosan?

Nem szükséges, tehát nem okoz gondot a folyamatos szedés. A visszajelzések alapján a mennyiség - a tünetek megszűnése vagy legalábbis csökkenése után - akár egy szemre is lecsökkenthető. Természetesen ez nem általánosítható, mert a panaszok erőssége is változó.
Nem okoz hízást a Feminess?

Nem. A Feminessnek - ellentétben a mesterséges hormonokkal - semmilyen negatív mellékhatása nincs.
Hány szemet kell szedni a Feminess-ből?

Az ajánlott adagolás 1-3 szem/nap. Ez természetesen csak egy ajánlás. A szükséges mennyiség a panaszok erősségétől is függ, így azt szoktuk ajánlani, hogy érdemes 3 szemmel elkezdeni. Amennyiben a tünetek csökkennek, meg lehet próbálni csökkenteni ezt a mennyiséget és ha ezzel is elegendő a kellemetlen tünetek enyhítésére, elég a napi 2 szemet tartani. Természetesen ha úgy érzi, az 1 szem/nap is elegendő. Ezt ki kell tapasztalni.
Mi lehet az oka annak, hogy a Feminess nem segít?

A termék szedése előtt mindenképp érdemes meggyőződni, hogy a panaszokat valóban az ösztrogénszint csökkenése okozza-e, mivel a Feminess arra van hatással. Lényeges kiemelni, hogy a fitoösztrogének csak akkor tudják kifejteni jótékony élettani hatásukat, ha a megfelelő és szükséges mennyiségű bélbaktériumok jelen vannak. Például: egy esetleges antibiotikumos kezelés ezt a hatást csökkenti, így ezek a hatóanyagok kevésbé tudnak hasznosulni a szervezet számára. Itt érdemes kiemelni, hogy a változókor első időszakában kialakuló progeszteronhiány miatt kiegyensúlyozatlan, viszonylagos ösztrogéntúlsúly is felléphet, ami utána fokozatosan alakul át ösztrogénhiánnyá.
Szedhetem-e a Feminess-t, ha vérnyomás problémám van?

A Feminess-ben található édesgyökér vérnyomás emelő hatásával kapcsolatban nem lehet egyértelmű kijelentést tenni. A termék ezt a gyógynövényt nagyon kis mennyiségben tartalmazza, így a vérnyomás-emelkedés csak az édesgyökérrel való nagyfokú érzékenység és/vagy rendszeres fogyasztás esetén jelentkezhet. Ez érdekes módon nem feltétlen függ össze a magas vérnyomással, mert van, aki magas vérnyomás mellett szedi és nem tapasztal semmi negatívat, van aki pedig normál vérnyomásnál igen. Ez az édesgyökérre való érzékenységtől függ. Viszont a Feminess tartalmaz vérnyomás-kiegyensúlyozó gyógynövényeket is, így a reakció teljesen egyéni lehet. Ezek a dolgok jellemzően az egyéni érzékenységen múlnak. Ennek ellenére a jogszabály szerint kötelezően fel van tüntetve a flakonon, hogy édesgyökér tartalma miatt magas vérnyomásúak nem javallott a fogyasztása.
Szedhető a Feminess fogamzásgátló mellett?

Igen, a Feminess minden további nélkül szedhető fogamzásgátló mellett, amennyiben a fogamzásgátló nem hormonális okok miatt került felírásra!
A Feminess jó miómára?

Miómával kapcsolatban sajnos nincs tapasztalatunk, de cisztákkal, policisztával kapcsolatban vannak egyértelműen pozitív visszajelzések.
Vérhigító mellett szedhető?

Igen, nyugodtan szedhető.
A Feminess szedhető Inzulin-rezisztencia esetén?

Igen,szedhető inzulin-rezisztencia esetén, de természetesen nem inzulin-rezinsztenciára.
Elmúlt már a menzeszem hónapokkal ezelőtt. A Feminess visszahozza a vérzést?

Nem tapasztaltunk és visszajelzést sem kaptunk olyanról, hogy valakinek ennyi idő után bármiféle vérzést okozott volna a Feminess. A menstruációs vérzést a méhnyálkahártya leválása okozza, mert az adott hónapban nem történt megtermékenyülés. A méhnyálkahártya havi megvastagodását a progeszteron nevű, petefészek által termelt női hormon okozza, de ez a hormon kezd el először csökkenni a változókor kezdetén.

A Feminess fitoösztrogén vegyületet tartalmazó gyógynövények keveréke, ami az ösztrogénszintre van hatással, ami szintén a petefészek által termelt hormon és ez okoz - jellemzően - erős változókori tüneteket. Ennek nincs köze a menstruációhoz. Ez az oka, hogy nem okoz vérzést a készítmény.
A Feminess szedhető pajzsmirigy-probléma esetén esetén?

Igen,a Feminess szedhető pajzsmirigy-probléma esetén és akár még javíthat is az állapoton, hisz a Feminess egyik gyógynövénye az egyik leghatékonyabb pajzsmirigy-kiegyenlítő, kifejezetten javallott a pajzsmirigy működésének beállítására, akár alul, akár túlműködés esetén. Ezeket tudományos kutatások is egyértelműen igazoltak, ettől függetlenül a Feminess a petefészek által termelt két hormon kiegyensúlyozását támogatja.
Mennyi idő alatt fejti ki a hatását a Feminess?

Erre nem lehet egyértelmű választ adni, mivel ez több tényezőtől függ. Ilyen például az életmód, a táplálkozás vagy az ösztrogén szintje a szervezetben. Visszajelzések alapján akár pár napon belül is érezhető a Feminess hatása, tehát gyakori, hogy a hőhullámok és egyéb kellemetlen változókori panaszok pár nap alatt szépen csökkenek, akár el is múlnak, de olyan is előfordulhat, hogy ehhez 1-2 hét is szükséges. A termékre való reakció egyén függő, de általánosságban elmondható, hogy - amennyiben egyértelműen ösztrogénszint csökkenése okozza a panaszokat -, úgy a termék aránylag gyorsan meghozza a jótékony hatását.
Rendszertelen menstruáció javítására hatásos e a Feminess?

Menstruációt érintő panaszokkal kapcsolatban nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk. Amennyiben az ösztrogén-progeszteron hormonok kibillentsége okozza a rendszertelen menstruációt (nagy valószínűséggel igen), úgy érdemes megpróbálnia a Feminess-t, de elképzelhető, hogy kell egy idő, míg beáll a menstruáció.

Szedhető a BioXan/Nepa gyógyszer mellett?

Nagyon sok vásárlónk szedi a nyugtató-kiegyensúlyozó készítményeinket az általa használt kedélyjavító, nyugtató és egyéb gyógyszer mellé. Természetesen nem a készítmények halmozása lenne a cél, hanem azok csökkentése, elhagyása. Amennyiben a kémiai szerek elhagyásának céljával szeretné megvásárolni a készítményt, úgy tudnia kell, hogy állapottól függően (tehát mióta és mennyit szed naponta) több időre, türelemre, esetenként nagyobb akaraterőre lesz szüksége - a kémiai szerek kiürülése miatt, mely elvonási tüneteket okoznak - , mivel a kémiai nyugtatók, kedélyjavítók stb. hozzászokást alakítanak ki. Arról mindenképp beszámolhatunk, hogy vevőink egy jelentős része el tudta hagyta gyógyszerét.

Nagyon fontos kiemelni, hogy egy gyógynövényes készítmény teljesen más módon hat, mint a kémiai szerek. Az utóbbiak rendre blokkolnak bizonyos folyamatokat a szervezetben - azért tud megjelenni a kémiai szerek bevétele után egy finom tompaság -, ezzel szemben az un. adaptogén gyógynövények - ezekből meglehetősen sokféle van a mi készítményeinkben - kiegyensúlyozzák a funkciókat, tehát ha valahol alulműködés van, akkor serkentenek, ha túlműködés, akkor nyugtatnak. Az adaptogenizációhoz pedig a szervezetnek időre van szüksége. A készítményeket tudatosan állítottuk úgy össze, hogy az a fajta tompító hatás ne legyen, ami a kémiai szereknél elvárt, így ne akadályozza a normál, hétköznapi életmódot. Éppen ezért sem lehet egy az egyben cserélni egy kémiai szert egy gyógynövényesre.
Mi a különbség a BioXan és a Nepa között?

A két termék között hatás tekintetében nem tudnánk lényegi különbséget megnevezni. Két termékcsaládunk egyesítése után az egyik terméket ki akartuk vezetni a piacról, de mindkét készítményt annyian szedték és mindenki ragaszkodott a saját maga által szedett termékhez (kérdőív alapján), hogy megmaradt mindkét készítmény. Azt gondoljuk, hogy inkább érzelmi alapon ragaszkodnak a vásárlók az általuk bevált termékhez, de volt néhány olyan vevő is, aki kipróbálta a másikat és áttért arra. A termékek összeállítása során a fő szempont az volt, hogy elkerüljük a nyugtatóknál elvárt, azok bevétele után rövid idővel tapasztalható finom tompaságot. A tesztelések során a fogyasztók arról számoltak be, hogy nem tudják megmondani, hogy mikor kezdett el hatni a készítmény, csak azt vették észre, hogy egy adott helyzetben nyugodtabban reagálnak, mint egyébként szoktak. Természetesen itt is volt olyan, akitől az azonnal - egy szem bevétele után - létrejött nyugtató hatásról kaptunk visszajelzést. Ez teljesen egyéni lehet.

A Nepa gyógynövényeinek száma kevesebb, mint a BioXané, de arányában kicsivel nagyobb mennyiséget tartalmaz azon gyógynövényekből, melyek elsődlegesen nyugtató hatásúak.

Amennyiben valaki mégis ragaszkodik hozzá, hogy mondjak valami különbséget, úgy azt szoktuk mondani, hogy a Nepa kicsit nyugtatóbb és ezen keresztül egyensúlyozza ki a működést, a BioXan pedig inkább kiegyensúlyozó és ezen keresztül nyugtat, de ahogy írtam ez teljesen egyéni lehet.
Homeopátiás szerekkel is szedhető a BioXan/Nepa?

Bár a termék tartalmaz borsmentát, de azt olyan kis mennyiségben, hogy szinte kizártnak tartjuk, hogy negatívan befolyásolná a homeopátiás szer hatását. De mindenképp ennek tudatában érdemes dönteni.
Terhesség és szoptatás alatt szedhető a BioXan/Nepa?

Tibeti gyógyászként és természetgyógyászként nem szoktam javasolni vitaminon kívül semminek a szedését a terhesség és a szoptatás első időszakában. Amennyiben nem hozza meg a kívánt eredményt egy citromfűből készült tea, esetleg egy teakeverék és továbbra is feszült, szorongó a kismama az káros a babára, így mindenképp érdemes szedni valami olyan készítményt, ami lenyugtatja valamennyire a tudatot, de semmiképp sem kémiai szert. Így a BioXan vagy Nepa jó választás lehet. Bár a készítmény dobozán szerepel, hogy terhes és szoptatós anyák ne használják, de ettől függetlenül nyugodtan lehet használni, ezt csak jogilag kötelező feltüntetni.
Vérhigító mellett szedhető?

Igen, nyugodtan szedhető.
Gyógyszer mellé vagy leszoktatásra szedhető a BioXan/Nepa?

A készítmény kiegyensúlyozó szerepet tölt be. Nagyon sok vásárlónk szedi a BioXan-t vagy Nepát az általa használt kedélyjavító, nyugtató és egyéb gyógyszer mellé. Azt javasolnám, hogy amennyibe ki szeretné próbálni a gyógyszer mellé kiegészítőül, tartson be egy fokozatosságot. Vegyen be csak egy szemet lefekvés előtt és nézze meg, hogy esetleg eléggé támogatja-e a gyógyszert. Ha nem, bevehet napközben is egy szemet. Ha el szeretné hagyni a gyógyszerét, úgy még inkább lényeges a fokozatosság.

Csak egy példa:

Ha tudja, törje 3 felé a Frontint és csak 2/3-ot vegyen be és este lefekvés előtt egy fél órával vegyen be egy BioXant vagy Nepát. Ezt tartsa jó pár napig, akár 1-2 hétig is, majd hagyjon el még 1/3-ot és vegyen be egy szem BioXant vagy Nepát napközben is. Folytassa ezt ismét egy ideig, majd próbálja elhagyni a 3. harmad gyógyszert is és helyette vegyen be Bioxant vagy Nepát.

Amennyiben erősek a tünetek, úgy több szem BioXant vagy Nepát is bevehet, nem lehet túladagolni.


A készítmény kiegyensúlyozó szerepet tölt be. Azt javasoljuk, hogy amennyibe ki szeretné próbálni a gyógyszer mellé kiegészítőül, úgy első három napban csak egy kapszulát vegyen be és figyelje meg, hogy milyen érzeteket tapasztal. Utána fel lehet emelni két kapszulára és ugyanúgy megfigyelni, majd három nap után felmenni a három kapszulára. Amennyiben bizonytalan úgy javasoljuk, hogy kérdezze meg kezelőorvosát vagy egy gyógyszerészt!
Van mellékhatása a BioXan-nak/Nepának?

Gyógynövényes kapszula lévén nem ismertek mellékhatások, eddig ezzel kapcsolatban visszajelzést nem kaptunk.
A BioXan/Nepa nem okoz tompaságot?

A BioXan gyógynövényei úgy kerültek összeválogatásra, hogy sem a vezetésre sem a napi normál működésre nincs negatív hatással. Azaz nyugodtan szedhető normál életritmus esetén.
Szívprobléma esetén szedhető a BioXan/Nepa?

Igen, nyugodtan szedhető. Az összetevők között nincs olyan, mely a vérnyomásra negatív hatással lenne.
Cukorbetegség esetén szedhető a BioXan/Nepa?

Igen, nyugodtan szedhető. Az összetevők között nincs olyan, mely cukorbetegség esetén esetén nem ajánlott.
Magas vérnyomás esetén szedhető a BioXan/Nepa?

Igen, nyugodtan szedhető. Az összetevők között nincs olyan, mely a vérnyomásra negatív hatással lenne.
Pajzsmirigy-probléma esetén esetén szedhető a BioXan/Nepa?

Igen, nyugodtan szedhető. Az összetevők között nincs olyan gyógynövény, mely rossz hatással lehet erre, viszont van benne olyan adaptogén gyógynövény, mely a pajzsmirigy alul- vagy túlműködést beállítva az optimális szintre.

Megelőzésre lehet szedni a NoDida kapszulát?

Kárt semmiképp nem okoz a termék szedése, de nem létező probléma megelőzésére értelemszerűen nem lesz alkalmas. A termék szedésével természetesen meg lehet előzni a candida és egyéb gombás és parazita fertőzés esetleges kialakulását. De ez olyan, mintha mindig esőkabátba járnánk, attól tartva, hogy valamikor majd megázunk.
Terhesség alatt lehet szedni a NoDidát?

Tibeti gyógyászként az un. kivezető terápiákat - méregtelenítés, féregűzés, stb. - a teherbe esés előtt javasolnám, hogy a megtermékenyülés 'tiszta környezetben' valósuljon meg. Amennyiben nem így történik a NoDida gyógynövényei nem fogják akadályozni a megtermékenyülést.
Szoptatás alatt lehet szedni a NoDidát?

Amennyiben olyan súlyos a fertőzöttség, úgy igen, lehet szedni, de ha nem túl erős, akkor talán érdemes várni a baba fél éves kora utáni időszakra. Mivel az anyatejjel a gyógynövények hatóanyagának egy része is bekerül a baba szervezetébe - ami ugyan nem káros, de - ha elkerülhető, akkor nem feltétlenül kell egy csecsemő szervezetét terhelni felesleges dolgokkal.
A NoDida fogamzásgátló tabletta mellett szedhető? A benne lévő gyógynövények hatással vannak a tablettára?

Igen, nyugodtan szedhető. A NoDida semmilyen negatív hatással nem lesz a fogamzásgátló tablettára.
Vérhigító mellett szedhető a NoDida?

Igen, nyugodtan szedhető.
Meddig kell szedni a NoDida kapszulát?

Erre nehéz válaszolni, hiszen ez számos tényező függvénye, így teljesen egyéni lehet. Csak, hogy néhányat említsünk ezek közül: milyen az alkata - mind testi, mint tudati -, milyen a táplálkozása, folyadékfogyasztása, milyen az emésztése, milyen az emésztőszervek állapota, milyen a felszívódás, milyen erősségű a panasza/tünete, mióta tart és milyen gyorsan reagál az adott készítményre? Tehát szedje addig, amíg azt nem érzi, hogy elmúlt a panasza, plusz 1 hónap.
 
Nem kaptál mindenre választ? Keress minket bizalommal munkanapokon 09:00 és 17:00 óra között!

Telefon: 06 20 2546 298

Keresés