Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions
Ön itt jár: > >

GYIK

 

Ezen az oldalon kizárólag fizetéssel, szállítással, visszaküldéssel, garanciális kérdésekkel illetve általános szedési és adagolási témákkal kapcsolatban kapsz választ. Konkrét, termékhez kapcsolódó kérdéseket az adott termék aloldalán találsz.

Mennyibe kerül a szállítás?

Weboldalunkon többféle szállítási mód közül választhatsz, melyekről IDE kattintva tudsz tájékozódni. Amennyiben 27.000 Ft felett rendelsz, úgy INGYENES a szállítás! Szállítási partnereink: GLS, MPL és FOXPOST.
Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?

A 12 óráig leadott megrendeléseket még aznap feldolgozzuk és átadjuk a kért futárszolgálat részére, így az várhatóan másnap már a kezedben is lehet.
Személyes átvételre van lehetőség?

Igen. Mintaboltunkban lehetőség van a személyes átvételre is, ahol alapvetően megrendelés nélkül is vásárolhatsz. Mintaboltunk címe: 1137 Budapest, Pozsonyi út 10. További információt és a nyitvatartást ITT találod.
Fizethetek-e bankkártyával a futárnál?

Igen. A futárnál lehetőség van készpénzzel és bankkártyával is fizetni. Ezt előre nem kell jelezni.
Honnan tudom, hogy mikor érkezik a futár?

A GLS a kiszállítás reggelén e-mailben fog értesíteni a kiszállítás várható idejéről 3 órás időintervallumra szűkítve. Amennyiben ez nem megfelelő, úgy az e-mailben megadott telefonszámon tudsz közvetlenül a futárral egyeztetni. SMS-t nem küld a futárszolgálat.

Hova küldhetem vissza a terméket?

Kérlek, erre a címre küldd vissza a terméket: Myrobalan Herbal Med Kft., Myrobalan mintabolt, 1137 Budapest, Pozsonyi út 10.
! A visszaküldés postaköltsége a vevőt terheli, így az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.
Mikor van lehetőség visszaküldeni egy terméket?

Ha valamilyen okból kifolyólag vissza szeretnéd küldeni a megrendelt terméket, úgy az átvételtől számított 14 napon belül van erre lehetőséged. Az ezzel kapcsolatos részleteket ITT találod.

Tartalmaznak-e a Myrobalan termékek glutént, tejet vagy bármilyen adalékanyagot?

A Myrobalan termékek 100% természetes készítmények. A Myrobalan termékei nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót, adalékanyagokat, hozzáadott cukrot, édesítőt, glutént, szóját, tejet, tejcukrot, búzát, élesztőt.
Mennyi idő alatt hatnak a termékek?

Erre nehéz válaszolni, hiszen ez számos tényező függvénye, így teljesen egyéni lehet. Csak, hogy néhányat említsünk ezek közül: milyen az alkata - mind testi, mint tudati -, milyen a táplálkozása, folyadékfogyasztása, milyen az emésztése, milyen az emésztőszervek állapota, milyen a felszívódás, milyen erősségű a panasza/tünete, mióta tart és milyen gyorsan reagál az adott készítményre?! A visszajelzések alapján tudjuk mondani, hogy volt, aki pár szem, nap után érezte és szinte azonnal tapasztalta a pozitív hatást és volt, aki több hét után kezdte el érezni az elvárt hatást.
Szedhetek-e egyszerre több Myrobalan terméket?

Természetesen igen! Sőt, sokan szednek is. Azonban érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását.
Szedhetem-e Myrobalan termékeket más gyógyszerekkel vagy étrend-kiegészítőkkel együtt?

Igen, például vitaminok és gyógynövényes termékek szedhetők együtt, viszont a hasonló típusú gyógynövény-komplexek szedése között érdemes 25-30 percet kihagyni.
Mennyi a napi ajánlott mennyiség?

A weboldalon és a dobozon a napi ajánlott mennyiség szerepel, ami termékenként változó, de - lévén ez egy étrend-kiegészítő - amennyiben saját, egyéni tapasztalatai alapján ennél kevesebb vagy több kell, úgy csökkenthető vagy növelheti ezt a mennyiség. Túladagolni nem lehet. A Myrobalan termékek adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.
Milyen mellékhatásai vannak a termékeknek?

A Myrobalan termékeknek negatív mellékhatásai nem ismertek, ezzel kapcsolatban eddig semmilyen visszajelzést nem kaptunk.
Hozzá lehet szokni a termékhez?

Nem. Egy-egy gyógynövény olyan kis mennyiségben van jelen a kapszulában, hogy lehetetlen hozzászokni egy bizonyos hatóanyaghoz és mellékhatás sem alakulhat ki.
Nem segített a termék. Mi lehet a baj?

Az összes készítményünk a tibeti gyógyászat gyógyszer-készítési elvei szerint kerülnek összeállításra. A tibeti gyógyászat - ahogy ezt az oldalon is olvashatja - a terápiát négy ágban szabja meg. Ezek sorban: táplálkozás, viselkedés, gyógyító szerek (ide tartoznak a Myrobalan készítmények is) és külső terápiák. Amennyiben egy kibillent állapot olyan súlyos, hogy már nem lehet a táplálkozás és a viselkedés (életmód) változtatásával kezelni, úgy a tibeti gyógyászat gyógyszerek alkalmazását javallja.

Amennyiben olyan erős a tünet vagy súlyos a kibillentség, úgy a gyógyszerek nem biztos, hogy meghozzák a kívánt eredményt, ezért egy tibeti gyógyász mindenképp javasolná a külső terápiák alkalmazását a gyógyszerek szedése mellé. Ez nagyon lényeges. Ezek a gyógyszerek egyéntől függően rövidebb vagy hosszabb idő után jellemzően képesek kezelni a kibillent állapotot önmagukban is, de a külső terápiákkal együtt mindenképp, amennyiben - és ez a legfontosabb a gyógyszeres kezelésnél is! - a megfelelő problémát kezeljük. Amennyiben egy adott tünet nem akar kiegyensúlyozódni, úgy javallott felkeresni egy szakembert, hogy meggyőződjünk arról, hogy mi az alap oka a kibillent állapotnak.
Nem tudom lenyelni a kapszulát egyben. Szét lehet szedni és úgy beszedni?

Természetesen igen. A kapszulákat könnyedén szét lehet szedni és egy kevés gyümölcslébe elkeverve érdemes belekeverni és meginni, hogy a gyógynövénykeverék erőteljes íze kevésbé legyen érezhető. Ezután egy nagy pohár vizet ajánlatos meginni.
Allergiás vagyok, szedhetem a kapszulákat?

Tudni kell, hogy egy kapszulában minden összetevőből csak nagyon csekély mennyiség található, így nagyon nagy fokú érzékenység esetén jelentkezhet bármilyen allergiás tünet. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőre való érzékenységről, úgy kezdje óvatosan a szedését.
 
Konkrétan termékekkel kapcsolatos "Kérdések és válaszok" részt az adott termék aloldalán (a leírás legalján) találsz. A termékek listáját itt találod: https://www.myrobalanmed.com/termekek

Nem kaptál mindenre választ? Keress minket bizalommal munkanapokon 09:00 és 17:00 óra között!

Telefon: 06 20 2546 298

Keresés