Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

Kórokozók elkerülése nyáron és külföldi utazások során

A nyár és a külföldi utazások időszaka izgalmas lehetőségeket kínál a felfedezésre és a pihenésre. Azonban a melegebb időjárás és az ismeretlen ételek fogyasztása növeli a kórokozók kockázatát, különösen Ázsiában, Dél-Amerikában és Afrikában. Nézzük meg, hogyan kerülhetjük el ezeket a veszélyeket, és hogyan segíthet ebben a NoDida.
 
 

Kórokozók kockázatai nyáron és külföldön

Nyáron és külföldön, főleg Ázsiában, Dél-Amerikában és Afrikában, különösen figyelni kell a kórokozók elkerülésére. Itt a leggyakoribb fertőzések közé tartozik a Candida, a különböző baktériumok és gombák. Ezek a betegségek könnyen átadhatók szennyezett ételekkel és vízzel.

Tippek kórokozók elkerülésére

Víz és ételek biztonsága:
 • Víz: mindig palackozott vagy megfelelően kezelt vizet igyál. Kerüld a jégkockákat és a csapvizet, amelyek szennyezettek lehetnek.
 • Ételek: fogyassz jól átsült, főtt ételeket. Kerüld a nyers vagy félig nyers ételeket, különösen a tengeri herkentyűket és a nyers zöldségeket.
Higiénia:
 • Kézmosás: gyakran és alaposan moss kezet szappannal és vízzel, különösen étkezés előtt és után. Ez az egyik leghatékonyabb módja a fertőzések elkerülésének.
 • Kézfertőtlenítő: használj természetes alapanyagokból készült kézfertőtlenítőt, ha nincs lehetőség kezet mosni. Például a teafaolaj és az aloe vera kiváló választás lehet utazás közben
Helyi élelmiszerek:
 • Helyi piacok: csak megbízható forrásból vásárolj. A helyi piacokon válassz olyan termékeket, amelyeket jól meg tudsz mosni vagy meg tudsz főzni.
 • Gyümölcsök és zöldségek: fogyassz olyan gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket meg tudsz hámozni. A nyers zöldségeket és salátákat kerüld, ha nem vagy biztos a forrásukban. Ezen kívül óvatosan a csapvízzel történő mosással is, mivel nem mindenhol biztonságos.
 
 

NoDida - megoldás a kórokozók ellen

A NoDida egy természetes, gyógynövény-alapú készítmény, amely hatékonyan segít megelőzni és kezelni a Candida és más kórokozók okozta fertőzéseket. A NoDida támogatja az egészséges bélflórát és erősíti az immunrendszert, csökkentve a fertőzések kockázatát.

Használat:

Utazás előtt: Kezdd el szedni a NoDidát néhány nappal az utazás előtt, hogy felkészítsd a szervezetedet.
 • Utazás alatt: folyamatosan szedd a NoDidát, hogy minimalizáld a fertőzésveszélyt.
 • Utazás után: folytasd a NoDida szedését még néhány napig, hogy biztosítsd a teljes védelmet.

Gyakorlati tanácsok utazóknak

Utazás előkészítése:
 • Oltások: ellenőrizd, hogy minden kötelező oltást megkaptál-e az adott célországra vonatkozóan.
 • Gyógyszerek: Készíts be alapvető gyógyszereket, mint például hasmenés elleni tabletták és probiotikumok. A Myrobalan Sedru.7 kapszula is hasznos lehet vészhelyzet esetén, mivel serkenti az emésztés folyamatát, ezáltal megszünteti a gyomor teltségérzetét, segíti a zsírok lebontását és felszívódását, és megszünteti a puffadást.
 
Helyi Szokások:
 • Ételek kipróbálása: legyél óvatos az utcai ételekkel. Válassz inkább olyan éttermeket, ahol megfelelő higiéniai előírásokat tartanak be, vagy menj oda, ahol a helyiek esznek. A helyiek által gyakran látogatott helyek általában biztonságosabbak, mivel az ételek nagyobb forgalma biztosítja a frissességet és a megfelelő higiéniát.
 • Vízfogyasztás: mindig győződj meg arról, hogy a fogyasztott víz biztonságos forrásból származik. A palackozott víz a legbiztonságosabb választás.
A nyári utazások és a melegebb időjárás különleges élményeket kínálnak, de fontos, hogy figyeljünk az egészségünkre is. A NoDida használatával és a fenti tippek betartásával biztonságosan és egészségesen élvezheted a nyarat. Ne hagyd, hogy a kórokozók elrontsák a nyaralásodat – védd magad és családodat a NoDida segítségével, és élvezd a nyarat kockázat nélkül!

Keresés