A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hungarian hu

Ön itt jár: > >

Fizetés/szállítás

 

Ünnepi kiszállítás


Garantált karácsony előtti kiszállításhoz ekkor add le legkésőbb a rendelésed: 2019.12.20., 12.00 óra

 

Ünnepek utáni kiszállítás:


A 2019.12. 20., 12.00 után leadott megrendeléseket leghamarabb 2019.12.23-án hétfőn tudjuk átadni a futárszolgálat részére, így azok kiszállítása 12.30.-án vagy a 2020-as évben történik meg.

Ügyfélszolgálatunk december 23. - január 3. között zárva tart, az email üzenetekre a lehetőségekhez mérten ez idő alatt is válaszolunk.

 

Választható szállítási módok

 

1. GLS futárszolgálattal - 1.290 Ft


20.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország teljes területén INGYENES. 

 

2. GLS CsomagPonta - 950 Ft


20.000 Ft feletti vásárlás esetén a GLS csomagpontra való kiszállítás Magyarország teljes területén ingyenes 

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítási mód kiválasztásakor történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli GLS Csomagponton" opciót, majd választhat a Csomagpont listájából.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig.

 

3. FOXPOST automata - 850 Ft


Megrendelésedet az ország 100 pontján elhelyezett FOXPOST automatájában tudod átvenni, kényelmesen, akkor amikor Te akarod.

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Bővebben >>

 

4. Személyes átvétel - INGYENES


A megrendelt termékeket személyes átvételi pontunkon INGYENESEN tudod átvenni nyitvatartási időben.

Személyes átvételi pontunk címét és nyitva tartását ITT találod >>

 

Választható fizetési módok

 

1. Fizetés bankkártyával a BARION rendszerén keresztül - INGYENES


A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankkártyával a BARION biztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

A fizetés folyamata:

  • A „Fizetés” gombra kattintva átirányítjuk a Barion biztonságos fizetési oldalára, ahol adatai megadásával elindíthatja a tranzakciót.
  • Bankkártya adatai megadása után kérjük, ellenőrizze azok helyességét, majd nyomja meg a „Fizetés” gombot.
  • A tranzakció feldolgozása ezzel megindul. A fizetés eredményéről email-ben visszaigazolást küldünk, illetve visszairányítjuk a webshop oldalára.
  • Elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron

Tudnivalók az internetes bankkártyás fizetésről

  • A kártyabirtokos számára a fizetés díjmentes.
  • Az Ön érdekeit védik a kártya társaságok, így ha valamit kifizetett, de a kereskedő nem teljesítette vállalását, haladéktalanul jelezze bankájánál, és, panasza jogossága esetén, pénzét visszatérítik.
  • A kártyabirtokos azonosítására szolgál a kártyán szereplő aláírás mezőjében lévő háromjegyű ellenőrző kód (CVC2 vagy CVV2 kód), ezt kezelje különös gondossággal.

 

2. Utánvét - 199 Ft


A megrendelés ellenértékét a futárnak kell majd kifizetnie készpénzben. A kézbesítés napjáról még értesítést fog kapni a futárszolgálattól!

 

3. FOXPOST átvételi ponton bankkártyával - 199 Ft


Megrendelésedet a FOXPOST automatánál egyszerűen és gyorsan bankkártyával tudod kifizetni.

! Fontos ! az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

 


Megrendelésed ellenértékének elutalására 5 nap áll rendelkezésedre.

Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelés visszaigazolásban küldjük el.

 

5. Fizetés személyes átvételkor - INGYENES


Személyes átvétel esetén kizárólag készpénzzel tudsz fizetni.

Személyes átvételi pontunk címét és nyitva tartását ITT találod >>

Házhozszállítás várható teljesítése

A rendeléseket 2 - 3 munkanapon belül tudja webáruházunk teljesíteni. A csomagok feldolgozása munkanapokon hétfőn, szerdán és pénteken történik.

Cégünk a GLS Futárszolgálat segítségével juttatja el a csomagot vásárlóihoz, ezért előfordulhat, hogy forgalmasabb időszakokban (Pl: karácsony) a kiszállítás ideje a szokásostól eltérően pár napok csúszik. A GLS futárszolgálat a küldemény érkezése napján email-ben értesíti a megrendelőt. A GLS a  kiszállítást két alkalommal kísérli meg. Amennyiben a második alkalommal is sikertelenül, úgy a csomagot visszaküldik részünkre.

 

FONTOSA vásárlást csak akkor tudjuk regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a www.myrobalanmed.com webáruház felelősséget nem vállal.

Keresés