A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hungarian hu

Ön itt jár: > >

Minőség

Alapanyagok


A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb (közel 100 éves múltra visszatekintő) gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak. A döntést a biztos múlt, a stabil piaci háttér, a megbízható német precizitás és a gyártási technológia magas minősége segítette. Természetesen a gyógynövények mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

   

 

A gyógynövények feldolgozása saját gyártóüzemükben zajlik a GMP (Good Manufacturing Practice/Jó gyártási gyakorlat) irányelveinek megfelelően. A minőség-ellenőrzéseket külső vizsgálati laboratóriumok végzik a gyógyszerkönyvek és az élelmiszerek minőségének tekintetében. A Galke üzeme Kosher tanúsítvánnyal is rendelkezik.
 
 
 
 

 

Gyártás


A Myrobalan termékek gyártása a HACCP szabvány követelményeinek megfelelően Magyarországon történik.

A HACCP egy mozaikszó, a tevékenység angol szavainak kezdőbetűiből áll össze: Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok). A HACCP rendszer célja az élelmiszerbiztonság elérése, Magyarországon hatóságilag által ellenőrzött.

Eredetileg a NASA-hoz, azaz az űrtechnikához kapcsolódik. Először itt foglalkoztak kiemelt fontossággal az élelmiszerek biztonságos szállításával, tárolásával és felhasználásával. Később a szakértők rájöttek, hogy kitűnően alkalmazható az élelmiszerlánc többi területén is a rendszer.

Ma már egy nemzetközileg elfogadott élelmiszer-biztonsági rendszerré vált, ami hazánkban is egy kiemelt ellenőrzési terület a Hatóságok részéről.

A Myrobalan termékek gyártása HACCP tanúsítvány mellett ISO22000 tanúsítvánnyal is rendelkező üzemben történik.

 

Összeállítási elv


A Myrobalan termékek a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elvei alapján összeállított készítmények. A termékek alapját speciális módon összeállított gyógynövénykomplexum képezi, a hagyományos tibeti egészségkultúra elveit követve és alkalmazva. A termékcsalád kifejlesztésének az volt célja, hogy a tibeti gyógyászat évezredes tapasztalati tudását, modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsalád jöjjön létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért. A termékeket Erdélyi Zoltán tibeti gyógyász állította össze.

Keresés