A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan készülnek a Myrobalan termékek?

A Myrobalan termékek alapanyagai

A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb (közel 100 éves múltra visszatekintő) gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak. A döntést a biztos múlt, a stabil piaci háttér, a megbízható német precizitás és a gyártási technológia magas minősége segítette. Természetesen a gyógynövények mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.
Így készülnek a Myrobalan termékek
A gyógynövények feldolgozása saját gyártóüzemükben zajlik a GMP (Good Manufacturing Practice/Jó gyártási gyakorlat) irányelveinek megfelelően. A minőség-ellenőrzéseket külső vizsgálati laboratóriumok végzik a gyógyszerkönyvek és az élelmiszerek minőségének tekintetében. A Galke üzeme Kosher tanúsítvánnyal is rendelkezik.
A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak.
 

A Myrobalan termékek minősége

A Myrobalan termékek gyártása a HACCP szabvány követelményeinek megfelelően Magyarországon történik.
A HACCP egy mozaikszó, a tevékenység angol szavainak kezdőbetűiből áll össze: Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok). A HACCP rendszer célja az élelmiszerbiztonság elérése, Magyarországon hatóságilag által ellenőrzött.

Eredetileg a NASA-hoz, azaz az űrtechnikához kapcsolódik. Először itt foglalkoztak kiemelt fontossággal az élelmiszerek biztonságos szállításával, tárolásával és felhasználásával. Később a szakértők rájöttek, hogy kitűnően alkalmazható az élelmiszerlánc többi területén is a rendszer.

Ma már egy nemzetközileg elfogadott élelmiszer-biztonsági rendszerré vált, ami hazánkban is egy kiemelt ellenőrzési terület a Hatóságok részéről.

A Myrobalan termékek gyártása HACCP tanúsítvány mellett ISO22000 tanúsítvánnyal is rendelkező üzemben történik.

Keresés