Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

Visszaküldés, csere, garancia

Ha valamilyen okból kifolyólag vissza szeretnéd küldeni  - vagy cserélni - a megrendelt terméket, úgy az átvételtől számított 14 napon belül ezt jelezd felénk az alábbi email címen: info@myrobalanmed.com.
Az email az alábbiakat tartalmazza:
  • Megrendelésed számát vagy azt az e-mail címet, amiről a rendelést leadtad
  • Bankszámlaszámod, ahová a pénzed vissza tudjuk utalni.

Kizárólag bontatlan csomagolású terméket tudunk visszavenni.

Ahogy visszaérkezett a termék, úgy 10 napon belül visszautaljuk annak árát, ha szállítási költség is volt, úgy azzal együtt. Amennyiben egy megrendelés több tételre vonatkozott, de az elállás nem terjedt ki valamennyi termékre, úgy a kiszállítás díját nem térítjük vissza, csak a visszaküldött termék árát.
A termék visszaküldésére az átvételtől számított 30 napon belül van lehetőséged az alábbi címre:

Myrobalan Herbal Med Kft., Myrobalan mintabolt, 1137 Budapest, Pozsonyi út 10.

! A visszaküldés postaköltsége a vevőt terheli, így az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a Myrobalan termékekre vállalunk, melyeket közvetlenül a myrobalanmed.com-on vásároltál. Amennyiben máshol jutottál a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed.

Amennyiben a vásárló nem a jelen jogszabályok szerint közli és gyakorolja elállási jogát vagy elállási jogot a fent meghatározott okokból nem közölhet, úgy a Webáruház a vételárat nem téríti vissza, azonban – előzetes egyeztetést követően – mód van a termék visszaküldésére a vásárló részére. Ennek az újbóli kiszállításnak a költségei a vásárlót terhelik.

Keresés