Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagy születésnapi akció 2022

Születésnapi akció 2022
 

Ünnepeld velünk születésnapunkat idén is! Most, hogy mintaboltunk 2 éves lett, egy - a tavalyihoz hasonlóan - elhozunk neked az év legnagyobb akcióját Neked.

Az akció MINDEN TERMÉKÜNKRE vonatkozik, kivéve a csomagokra!

Nagyszülőknek, családtagoknak, barátoknak, vagyis mindenkinek, akit szeretsz és akivel törődsz, ideális ajándék lehet egy szép Myrobalan csomag, hiszen az egészség megőrzése természetes gyógynövényekkel, igenis értékes ajándék mindenki számára!
És akkor a kedvezmények ezen napon: 
 
Sávos kedvezmény vásárlási értéktől függően online és személyes vásárlás esetén is: !!! A kuponok a már kedvezményes csomagokra nem érvényesek, ezért ha több darabot szeretnél vásárolni egy termékből, úgy az egydarabos termékeket tedd a kosárba és azok darabszámát növeld). Egy vásárlás alkalmával egy kupont tudsz felhasználni.
  • Értékhatártól függetlenül 12% kedvezmény - KUPON: BDAY12
  • 25.000 Ft felett 15% kedvezmény - KUPON: BDAY15
  • 45.000 Ft felett 20% kedvezmény - KUPON: BDAY20
2. EXTRA HŰSÉGPONT regisztrált tagoknak minden online vásárlás után! Ezen az öt napon megemeltük minden nem akciós termék után kapható hűségpontok mértékét. NoDida termék esetén eddig 470 pontot kaphattál, ezen a 3 napon pedig 587 forintot kaphatsz. A pontokat a termék mellett találod majd, mint eddig. Ha még nem regisztráltál, akkor ez egy tökéletes nap erre!  Azonnal regisztrálok >
Az akció érvényes: 2022.09.21. - 09.25.
Webáruházban érvényesítenéd? Használd és érvényesítsd az erre kijelölt helyen a megfelelő kuponkódot és a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a termékek árából. 
 
Mintaboltunkban váltanád be? Mutasd fel az akciót (hírlevélben, Facebook oldalunkon vagy weboldalunkon) a kasszánál és a kedvezményt levonjuk! FONTOS! A kedvezmény nem jár automatikusan!

Mintaboltunk elérhetőségeit itt találod: https://www.myrobalanmed.com/index.php?route=information/contact


Ha már tudod mit szeretnél, görgess lejjebb a termékekért.

Amennyiben pedig segítségre lenne szükséged, kattints a képre!

Keresés