Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

Reflux kezelése hatékony módszerekkel

Ne vedd félvállról a reflux kezelését! Egy-egy kiadósabb étkezés után bárkivel megtörténhet, hogy kissé ég a gyomra, talán még a nyelőcsövében is jelentkezik hozzá egy csípő, kellemetlen érzés. Azonban ha a tünetek fokozódnak, majd idővel állandóvá válnak, úgy akár tartós betegség is kialakulhat.
Ne vedd félvállról a reflux kezelését!
 

Téged érint a reflux?

A reflux népbetegségnek számít. Amennyiben téged is érint, neked is okozhat rossz éjszakákat és az kialvatlanság okán létrejövő szörnyű fáradtságot. Továbbá az energiavesztett nappalok is sok ember számára ismert jelenségnek számítanak.

A leginkább jelenlévő ok a probléma kialakulásában az, hogy a nyelőcsövet és a gyomrot összekötő záróizom résnyire kinyílik, ahelyett, hogy teljesen zárna. Azonban a refluxot kiválthatja a nyelőcső renyhe mozgása, de még a nyál összetételének zavara is.

A reflux kezelésének módszerei

A reflux kezelése nem csupán a kellemetlen tünetek miatt, de az egészségmegőrzés szempontjából is kifejezetten fontos. A KhogA.9 gyógynövénykapszulánk 8 gyógynövénnyel, továbbá kálcium-karbonát hozzáadásával nyújt megoldást. A kapszula egyedülálló formula, alapja egy, a tibeti gyógyászatban évszázadok óta használt készítmény.

A kivételes gyógynövénykeverék összeválogatása során figyelembe vesszük a benne található gyógynövények csodás tulajdonságait, és azok hatóanyagtartalmának potenciáját is. Természetes megoldás akkor is, ha valakinek diagnosztizált refluxbetegsége van, és akkor is, ha a bántó tünetek csak ritkán jelennek meg.
Reflux kezelése gyógynövényekkel
 

További tippek a reflux ellen:

  • Kerüljük a csípős, túlzottan fűszeres ételeket, szénsavas és alkoholos italokat.
  • Napi ötször étkezzünk, alkalmankként mindig keveset.
  • A nyálnak jelentős szerepe van az emésztésben, ezért a lassú, alapos rágás is kedvezően fog hatni!
  • Az éjszakai panaszok gyakoriak, ezért lefekvés előtt 3 órával már célszerű kerülni az étkezést!
  • Az ágy fejvégének megemelése akár egy ékpárna segítségével segít a visszaszivárgás megakadályozásában.
  • A túlsúly is a fokozott kockázati tényezők között szerepel, csakúgy, mint a mozgásszegény életmód. Törekedjünk ezért mozgásban gazdag, energikus életre!

A KhogA.9 hatékony megoldást nyújt. A kapszulákat - csakúgy, mint a Myrobalan valamennyi termékét - kivételes gyártástechnológiával, a legmagasabb minőségi szabályoknak megfelelően állítják elő.

Hol bukkan fel a reflux?

Van, hogy teljesen egészséges emberek küzdenek alkalmanként megjelenő refluxos tünettel. A kismamáknál mondhatni állandósulhatnak a panaszok a terhesség utolsó hónapjaiban.

Kinek szükséges akkor nagyon odafigyelni, és nem elhanyagolni a kellemetlen tüneteket?

Annak, akinek időnként vagy rendszeresen olyan mennyiségű gyomorsav kerül a nyelőcsövébe, amit a lúgos kémhatású nyál már nem képes semlegesíteni és emiatt az égő érzés periodikusan visszatér és gondot okoz. Ekkor gyaníthatóan refluxbetegséggel állunk szemben.

A kezeletlen reflux következményei

Enyhe tüneteknél sajnos sokan csak legyintenek. Pedig a kezeletlenséggel egy ördögi kör indul be, mely a végén betegséget okozhat. A savas hatástól a nyálkahártya károsodik, mely gyulladáshoz vezet. Ilyenkor a nyelőcső mozgása is romlásnak indul, mely szövődményekhez vezethet. Ez akár nyelőcső daganatot is jelenthet! Nem játék tehát a reflux, azonban időben - akár teljesen természetes módon - kezelve teljesen megszüntethetjük az általa okozott panaszokat, ezzel megelőzve a súlyos problémák kialakulását. A refluxbetegség enyhítését kezelő KhogA.9 termékünkkel kapcsolatban további kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák.
Tartalomhoz tartozó címkék: Savtúltengés-reflux

Keresés