Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

rLung.12 tüdőerősítő és tüdőtisztító gyógynövény-komplex

Ár:
10.890 Ft
Menny.:db
Készleten: Webáruházban és mintaboltunkban
Várható szállítás: 2024. április 23.
Szerezhető hűségpont: 545
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Légzési problémák, asztma, hörghurut, hurutos köhögés

Tüdőnk folyamatosan azon dolgozik, hogy az egész szervezetünket ellássa a megfelelő működéshez szükséges oxigénnel. Mivel az oxigén létfontosságú testünk működéséhez, ezért a légzőszerveink megfelelő működése elengedhetetlen az egészséges élethez. Mint testünk minden rendszere, a légzőrendszer is hajlamos a kifáradásra, elhasználódásra, megbetegedésre, amit a levegőben lévő magas szennyező- és méreganyagok szintje csak tovább fokoz.
 • 12 értékes gyógynövény komplexével
 • Nincsenek mellékhatásai, nem lehet hozzászokni
 • 100% természetes
 • Folyamatosan szedhető, nem terheli a szervezetet
Feminess hormonpotló gyógynövény
Összetevők
Kínai csüdfű Kínai kúszómagnólia Sárga mirobalán Andrográfisz Aranygyökér Fürtös spárga Kerti kakukkfű Édesgyökér Indiai hosszúbors Mirrha Molyhos ökörfarkkóró Örménygyökér
Tejmentes
Tejmentes
Gluténmentes
Gluténmentes
100% natúr
100% natúr
magyar termék
magyar termék
vegán
vegán

Leírás

Természetes és hatékony megoldás: rLung.12 tüdőerősítő és tüdőtisztító gyógynövény komplex

A gyógynövény-komplex speciális módon összeválogatott és összeállított természetes tüdőtisztító, regeneráló, erősítő hatású készítmény, mely támogatja a tüdő működését és vitalitását. A termék mellékhatásmentes, vegán, tejmentes és gluténmentes, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákban szenvedők számára is fogyasztható.
rLung.12 tüdőerősítő tüdőfűvel
 
A gyógynövény-komplex további előnye, hogy nem szoksz hozzá és folyamatosan, akár gyógyszer mellett is szedhető. A vegán kapszulák kizárólag gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, melyek kíméletesen és hatékonyan tisztítják és erősítik a tüdőt, antioxidáns hatásuknak köszönhetően semlegesítik a tüdőt is károsító szabad gyököket, csökkentik a tüdőt terhelő oxidatív stressz szintjét, ezen kívül antibakteriális, gyulladáscsökkentő, immunerősítő hatásuk következtében jó hatásúak a felső légúti és légzőszervi panaszok esetén. Méregtelenítő, nyálkaürítő és hörgőtágító hatásuk következtében enyhíthetik az irritációt, a köhögést, asztmát és a hörghurutot, továbbá szabaddá teszik a légutakat és megkönnyítik a légzést. A gyógynövény-komplex segítségével nemcsak vírusos betegségek után támogathatod meg a tüdőd munkáját, hanem tartós tüdőt érintő betegségek esetén is nagy segítséget nyújthat számodra.

A speciálisan összeválogatott gyógynövények természetes megoldást kínálnak tüdőt érintő vírusos betegségek alatti vagy utáni időszakban a tüdő regenerációjában, de tüdőt érintő betegségek esetén is kiváló választás.

A termék neve

Az rLung.12 neve egy kis szójátékból született. A lung szó angolul tüdőt, tibetiül szelet, levegőt, légzést jelent, de jelenti a testünkben áramló finom-energiát is, így a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elvei alapján összeállított termékünk tisztítja és erősíti a tüdőt, ily módon könyedebbé válik a légzés, ami támogatja a testünben áramló energiát.

Kinek javasoljuk?

Sportolóknak, dohányosoknak, asztmásoknak, légzési nehézségek esetén, felső légúti betegségből felgyógyult felnőtteknek és bárkinek, aki tenni szeretne tüdeje egészségéért.
Erdélyi Zoltán, hagyományos tibeti orvos. A Myrobalan termékek megálmodója és összeállítója tovább olvasok

100% természetes, 100% adalékmentes, 100% hazai: 12 gyógynövény erejével

Az rLung.12 alapját egy egyedülálló - 12 gyógynövény speciális módon összeválogatott - gyógynövény-komplexe képezi, amely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.

Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el.

Az rLung.12 olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek segítségével enyhíthetőek a tüdővel kapcsolatos problémák, vagy akár a köhögés, az asztma vagy a hörghurut.
Az rLung.12 egy 100% természetes készítmény:
 • Nincsenek mellékhatásai
 • Nem károsítja a szervezetet
 • Nem okoz függőséget
 • Folyamatosan szedhető
A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.
rLung.12 tüdőerősítő
 
Milyen esetben ajánljuk az rLung.12 tüdőerősítő és tüdőtisztító gyógynövény-komplexet?
 • megelőzésként
 • köhögéses (tüdőt érintő) betegségek alatt/után,
 • általános légzési panaszok esetén
 • hörghurut esetén
 • asztmás panaszok esetén
 • légzőszervi panaszok esetén

12 gyógynövény a légzési panaszok, asztma és hörghurut ellen

Mit tartalmaz az rLung.12 kapszula?

Az rLung.12 készítményünk az alábbi gyógynövények finomra őrölt keverékét tartalmazzák: Kínai csüdfű, Kínai kúszómagnólia, Andrográfisz, Aranygyökér, Fürtös spárga, Kerti kakukkfű, Édesgyökér, Indiai hosszúbors, Kínai angyalgyökér, Molyhos ökörfarkkóró, Örménygyökér, Sárga mirobalán
12 különleges gyógynövény komplexe

Miért fontos, hogy a tüdőd rendben legyen?

Valójában nem is gondolunk a légzésünkre és a tüdőnkre mindaddig, míg valamilyen légzési probléma nem nehezíti meg a folyamat természetes és akadálymentes működését. A tüdő biztosítja az oxigént és minden más szerv működését fenntartja azáltal, hogy eltávolítja a szén-dioxidot a szervezetből.

A légzés folyamatának legnagyobb részét a rekeszizom végzi segítve a tüdő munkáját, ami naponta akár 9000 liter levegőt is képes be és kilélegezni. Ez percenként több, mint hat liter levegőt jelent. Aktív aerob mozgás során tüdőnk percenként több, mint 100 liter levegő feldolgozására is képes.

Bár a tüdő legismertebb – és legfontosabb – szerepe a légzés, de több más fontos feladatot is ellát.

A pH egyensúlyban tartása: a túl sok szén-dioxid a szervezet sav-bázis egyensúlyát a savas irányba tolja el. Amikor a tüdő ezt észleli, növeli a légzés sebességét, hogy a szén-dioxidból többet ürítsen ki, hogy segítsen kiegyensúlyozni a sav-bázis arányt.

A szervezet védelme: a tüdő védi a szervezetet a káros anyagoktól. Képes immunglobulin kiválasztására, mely megakadályozza a fertőzéseket. A belélegzett kórokozókat és/vagy szennyező anyagokat a nyálka csapdába ejti, majd a csillóknak nevezett kis, szőrszerű nyúlványok felfelé mozgatják ezeket a részecskéket, amit vagy felköhögünk vagy lenyelünk és az az emésztőrendszer segítségével semlegesítődik és kiürül.

Ide vehetjük még a verbális kommunikációt is, mert a levegőáramlás nélkül nem tudnánk beszélni.

A tüdő egészségét befolyásolhatja a genetika, a különböző – nem kizárólag légúti – betegségek és a környezet, melyek számos légzési panaszt okozhatnak.

Sajnálatos tény, hogy a környezet nem mindig segíti tüdőnk egészséges működését. Számos olyan kockázati tényező van, mely hozzájárul a tüdővel kapcsolatos betegségekhez, szövődményekhez. Ezek gyakran olyan dolgok, melyek belélegzéséről nem is tudunk.

Magyarországon minden hatodik ember szenved valamilyen krónikus tüdőbetegségben. Általános feltételezés, hogy a tüdőbetegségek leginkább a dohányzással függenek össze, de lényeges hangsúlyozni, hogy a tüdőbetegséghez nem kell dohányosnak lenni.

Ha a tüdő egészségi állapota kibillen és sérül, az kihat a mindennapi élet minőségére, és megrövidítheti az élettartamot, ezért fontos figyelmet fordítani tüdőnk egészségére.

Hogyan szedd az rLung.12 kapszulát?

Ajánlott adagolás: Naponta 2 kapszula szedése javasolt, a nap bármely szakaszában, egyben vagy akár külön-külön. Amennyiben esetleg más Myrobalan gyógynövény komplexet is használsz, javasoljuk, hogy 25-30 perces eltéréssel vedd be őket, hogy mindegyiknek legyen ideje kifejteni a hatását. Az ajánlott mennyiségtől a panaszok erősségétől függően el lehet térni mindkét irányba. Amennyiben szükséges, úgy egyszerre két kapszula is bevehető.

Az rLung.12 folyamatosan szedhető, nem szükséges időközönként szünetet tartani. A Lung.12 adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.
 
Feminess kérdések és válaszok
 

Szedhetem-e az rLung.12-t, ha vérnyomás problémám van?

Az rLung.12-ben található édesgyökér vérnyomás emelő hatásával kapcsolatban nem lehet egyértelmű kijelentést tenni. A termék ezt a gyógynövényt nagyon kis mennyiségben tartalmazza, így a vérnyomás-emelkedés csak az édesgyökérrel való nagyfokú érzékenység és/vagy rendszeres fogyasztás esetén jelentkezhet. Ez érdekes módon nem feltétlen függ össze a magas vérnyomással, mert van, aki magas vérnyomás mellett szedi és nem tapasztal semmi negatívat, van aki pedig normál vérnyomásnál igen. Ez az édesgyökérre való érzékenységtől függ. Ezek a dolgok jellemzően az egyéni érzékenységen múlnak. Ennek ellenére a jogszabály szerint kötelezően fel van tüntetve a flakonon, hogy édesgyökér tartalma miatt magas vérnyomásúak nem javallott a fogyasztása.

Vérhígító mellett szedhető az rLung.12?

Igen, nyugodtan szedhető.
Lélegezz újra szabadon és könnyedén! Az rLung.12 gyógynövény komplex minden esetben támogatja a teljes légzőszerv ideális működését!

Rendeld meg most!
 

 Adalékoktól mentes

 100% natúr

 Természetes alapanyagok

  Mellékhatások nélkül

 

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 10. 06.
úgy tünik, sokat segített a Lung 12
| 5 / 5 csillag!
2023. 07. 04.
A termék .nagyon sokat segített. Köszönöm
| 5 / 5 csillag!
2023. 01. 22.
Nekem hasznos .
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 29.
Csak előnyös tapasztalatom van.

Természetes összetevők

rLung.12 címke összetevők
 
 

Kínai csüdfűgyökér (Astragalus membranaceus)

A kínai orvoslás egyik legszélesebb körben használt immun- és tüdőerősítő gyógynövénye. Különösen hasznos a légúti fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növelésében.

Kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis)

Adaptogén, így csökkenti a test fizikai és kémiai stresszhatásait, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, a kínai gyógyászat számos más pozitív tulajdonsága mellett köhögéscsillapító és asztmaellenes hatása miatt javallja. Javítja a tüdő oxigénfelvevő képességét.

Orvosi tüdőfű (Pulmonaria officinalis)

A hagyományos gyógyászat a tüdő megbetegedéseire használja, mint pl. a hörghurut, asztma, tödőgyulladást, tuberkolózis, köhögés, tüdőtágulás, nehéz légzés. Gyógyító ereje elsősorban a benne lévő nagy mennyiségű, oldható kovasavnak köszönhető. A kovasav a vizsgálatok szerint erősíti a tüdő szövetét és javítja rugalmasságát.

Andrográfisz (Andrographis paniculata)

Természetes immunerősítő, jótékony hatású felső légúti betegségek esetén. Az andrográfisz egyik hatóanyaga - az andrografolid – antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik a cigarettafüst által kiváltott tüdőkárosodás ellen és terápiás potenciállal rendelkezik a COPD kezelésében.

Aranygyökér (Rhodiola rosea)

Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, kiegyensúlyozó, antioxidáns és tüdővédő hatás.

Fürtös spárga (Asparagus racemosus)

Tüdőerősítő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, köptető, nyugtató hatású. Csökkenti a tüdő hőjét, táplálja a vese energiáját, táplálja a jin energiáját, erősíti a tüdő, a vese, a gyomor energiapályáit, hűti a vért.

Kerti Kakukkfű (Thymus vulgaris)

Antimikrobiális – antibakteriális, gombaölő, köptető-nyákoldó, görcsoldó, antioxidáns, felső légúti gyulladások, hurutok, krónikus hörghurut, köhögés, asztmás rohamok enyhítésére.

Mivel a kakukkfű illóolaja jórészt a tüdő léghólyagocskáiban választódik ki, hatása is főleg a légutakra koncentrálódik. Illóolaja erőteljes antimikrobiális hatású, terpénjei elősegítik a váladék felszakadását, flavonoidjai pedig oldják a hörgők görcsét.

Édesgyökér (Glycirrhyza glabra)

Tüdőtisztító, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, köhögéscsillapító, antimikrobiális, vírus és baktériumölő hatás.

Indiai hosszúbors (Piper longum)

Erőteljes tüdőfiatalító, hörgőtágító hatása segít az asztmás állapotoknál. Kiüríti a nyálkát és a méreganyagokat és felszabadítja a légutakat.

Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis)

Keringésserkentő, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, antiszklerotikus (meszesedésgátló), korlátozza a vérlemezkék összetapadását, csökkenti az embólia kockázatát.

Molyhos ökörfarkkóró (Verbascum thapsus)

Gyulladáscsökkentő, köptető, nyálkaoldó és nyugtató hatású, a hagyományos orvoslásban légúti betegségek, mint hörghurut, száraz köhögés, tuberkulózis és asztma kezelésére használják.

Örménygyökér (Inula helenium)

A növény az egyik legjobb tüdőfiatalító tonik. Speciálisan a légutakra hat, erősíti és serkenti az egész légzőrendszert. antioxidáns, gyulladáscsökkentő tulajdonságú aktív vegyületeket tartalmaz, melyek segíthetnek hörghurut, gyulladással összefüggő légúti betegségek esetén. Segít a légutak megnyitásában.
 
Lélegezz újra szabadon és könnyedén! A Lung.12 gyógynövény komplex minden esetben támogatja a teljes légzőszerv ideális működését!

Próbáld ki most!

Ajánlott adagolás

HOGYAN SZEDD Az rLUNG.12 KAPSZULÁT?
Naponta 2 kapszula szedése javasolt, a nap bármely szakaszában, egyben vagy akár külön-külön, lehetőleg bő meleg vízzel. Amennyiben esetleg más Myrobalan gyógynövény komplexet is használsz, javasoljuk, hogy 25-30 perces eltéréssel vedd be őket, hogy mindegyiknek legyen ideje kifejteni a hatását. Az ajánlott mennyiségtől a panaszok erősségétől függően el lehet térni mindkét irányba. Amennyiben szükséges, úgy egyszerre két kapszula is bevehető.
Az rLung.12 folyamatosan szedhető, nem szükséges időközönként szünetet tartani. Az rLung.12 adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.
AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Vevői visszajelzések

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal!
Hétköznap 8.30 és 17 óra között állunk rendelkezésedre.

Erdélyi Zoltán - a tibeti gyógyászatról

Keresés