Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

Stresszoldás természetes módon

"Egy kicsit stresszes vagyok" - legyintünk egy szokványos napon, ha valaki megkérdezi, jól vagyunk-e. Pedig a stresszoldásnak - természetes módon - fontosnak kellene lennie. Napi szinten emlegetjük úgy a stresszt, mintha teljesen rendben lenne, hogy hozzátartozik mindennapi életünkhöz. Ellenben nem kell, és nem is egészséges elfogadni, hogy a feszültség tartósan jelen van. Mert veszélyes és lassan, de biztosan gyengít minket. Olyan károkat okoz, melyek előbb-utóbb betegséghez vezetnek.
Stresszoldás természetesen
 

A stresszt kiváltó tényezők

A stresszről a legtöbb embernek a “munkahelyi stressz” fogalma ugrik be, pedig az élet több területéről érkezhet inger, mely tartós feszültséghez vezet.
  • Szervezetünk számára káros környezeti ingerek: mint például a pollenek
  • Konfliktusok: ide sorolandók a munkahelyi és magánéleti vívódások egyaránt
  • Érzésvilágunk állapota: itt is érintett a munkahely, például a feladatok okozta aggodalmak, a határidők szorítása kapcsán, de a negatív szokásaink is ide tartoznak
  • Testünkre való figyelem: a nem megfelelő étkezés, és az alváshiány is hozzájárul a stresszhez, miközben mindkettő egyaránt lehet a stressz következménye is, így ez egy ördögi kör
  • ha túlfeszített nap után nehezen megy az elalvás.

tehetsz a stersszoldásért természetes módon

Válaszd a 24 gyógynövényt tartalmazó BioXan kapszulát, hogy általa biztonságosan legyél képes leküzdeni a nehézségeket, és ezáltal erősíteni tudd szervezetedet. Készítményünk 24 gyógynövény egyedülálló komplex rendszere, mellékhatásokkal pedig nem kell számolnod. Válaszd ezt a készítményt, ha te is hajlamos vagy túlpörögni, miközben azzal áltatod magad, hogy holnap jobb lesz, és persze azon kapod magad, hogy sosincs megállás. Hagyd magad mögött a mókuskerék érzetű szorongást és pánikot. Adj végre szervezeted számára megnyugvást, hogy a folyamatos rajtra kész, feszült idegállapotból egy kiegyensúlyozott és megpihent helyzetbe kerülhess.
Stresszoldás gyógynövényekkel
 
A gyógynövények fantasztikus ereje vitathatatlan, a termék kimagasló minőségű összeállítására pedig Erdélyi Zoltán tibeti gyógyász a garancia. A különleges és egyedülálló technika, mely a BioXan erejét adja az, hogy a tibeti és más hagyományos gyógyászati rendszerben használt gyógynövények keverve vannak az éghajlati övezetünkben előforduló különleges gyógynövényekkel. A készítmény tej-, glutén- és kémiai szerektől mentes. Így valósul meg a stresszoldás természetes módon. Erdélyi Zoltán gyógyító életútjáról és tanulmányainak sokaságáról bővebben is olvashatsz.

A szabadidő segíti a stressz elűzését

Sok ember a szabadidejében sem bír eltávolodni a problémáktól, pedig a kikapcsolódás már önmagában is csökkentheti a stresszt. Van, aki maga mögött hagyja a gondokat, de szabad pillanatait mégsem lelke kiegyensúlyozásával, hanem például a telefonja nyomkodásával tölti. Pedig kell a léleknek, agynak, testnek a feltöltődés. Nézzünk pár szabadidős tevékenységet, mely ezekben segít:
  • Testmozgás: mindegy, hogy mit sportolsz, a lényeg, hogy találd meg a hozzád illő mozgásformát, amiben örömödet leled
  • Édes álmok: a minőségi alvás erősít téged
  • Megfelelő társaság: míg a pozitív emberek erőt és energiát adnak, a negatív emberek akár napokra lehúzhatnak (ez most sajnos nem opció)
  • Hobbi: legyen az horgolás vagy színezés, esetleg naplóvezetés, a lényeg, hogy örömöd leld benne
A stressz leküzdése tehát fél egészség. Ha további kérdésed van a stresszoldás természetes megoldásaival kapcsolatban, vagy a megfelelő stresszoldó gyógynövény komplex kiválasztásában, kérdezz tőlünk és mi örömmel válaszolunk!
Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák.
Tartalomhoz tartozó címkék: Stresszkezelés

Keresés