Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

Orvos, természetgyógyász visszajelzések

Horváthné Gazdag Eszter - természetgyógyász, életmód tanácsadó és Indigo terapeuta.

Horváthné Gazdag Eszter vagyok. 21 éve foglalkozom gyógynövényekkel, 10 éve van Sopronban saját gyógynövény boltom.

Egy Eductor típusú biorezonanciás géppel dolgozom jelen pillanatban. A készülék alkalmas a szervezetben jelenlevő harmonizációs zavarok feltérképezésére és helyreállítására. A készülékkel úgymond azt is be lehet mérni, személyre szabni, hogy bizonyos élelmiszerek, kozmetikumok, gyógyszerek gyógynövények mennyire hatékonyak a pácienseknél. Kiegészítésként használok természetes készítményeket, diétákat.

A Bioxan volt az első termék amit a Myrobalan termékei közül forgalmaztam. Mivel nagyon hatékonyan tudtam pánik, extrém szellemi gyötrődés esetén alkalmazni a pácienseknél ezért is gondoltam a NoDida alkalmazására.

A terméket gombákra ajánlották leginkább, de a tapasztalatom szerint más bélrendszerben elszaporodott élőlények ellen is hatékony pl. Helicobacter pylori vagy Clostridium baktériumok ellen is.

A NoDida kapszula is az ajánlott termékeim között szerepel. Nagyon sok páciensemnél nagy százalékban ajánlja a készülék a terméket.
A pácienseim szinte egytől egyik pozitív véleménnyel voltak a termékről. Nem tapasztaltunk még allergiás reakciót illetve más mellékhatás megjelenését sem.

Tehát a tapasztalatom a következő a termék hatékonynak bizonyul a visszamérés alapján:
 • Candidiasis esetén
 • Funkcionális emésztőrendszeri zavar esetén
 • Helicobacter pylori baktériumok esetén
 • Kontaminált bélszindróma (SIBO - Small Intestinal Bacterial Overgrowth) esetén
 • Vastagbél gyulladás esetén
 • Vékonybél gyulladás esetén
 • Clostridium fertőzés esetén
 • Giardia fertőzöttség esetén

Kapcsolat: Eszter Egészségboltja (Indigó Biorezonancia) - 9400 Sopron, Lackner Kristóf Utca 48/A., 2 emelet 253., Tel: +06 70 246 5567

 

Dr. Ketskés Norbert

Orvos, természetgyógyász, táplálkozástudományi specialista, a Primus Labor vezetője. A MOB együttműködő partnere és a Heraklész utánpótlás program táplálkozási specialistája és a Myrobalan termékek alkalmazója kliensei körében.
 
"Jó szívvel ajánlom a Myrobalan termékeket. Táplálkozási szakértőként például egyértelműen kimutatható a NoDida jótékony hatása mindenféle önsanyargató candida diéta nélkül. Az iMU.18 pedig bizonyítottam emeli a szervek energetikai szintjét, ami egyértelműen azt jelenti, hogy egy kiváló termék."
A Primus Labor vizsgálataival a modern orvostudomány leginformatívabb eljárásait és eszközeit hívom segítségül pácienseim állapotfelméréséhez:
 • Vércseppanalízis: A vérvizsgálatok a kialakult betegségek felismerésében központi jelentőségűek. A vér összetétele követi a sejtekben és a sejt közötti térben zajló kóros folyamatokat. Ezért a benne látható elváltozások jóval a klinikai tünetek megjelenése előtt is jelzik a megbetegedési hajlamot. ,
 • EWS Testelemző készülék: Egy olyan eszköz, amivel a pillanatnyi fizikai és energetikai állapotunkat mérhetjük fel.
 • SCNS Controlling System (SCNS ellenőrző rendszer): Alig néhány perces vizsgálat során közel harminc féle adatot szolgáltat a szervezet erő és idegi állapotáról, az izmok és az idegrendszer közötti kapcsolatról, pihentségről és fáradtságról, a stressztűrő kapacitásról, a regenerációról és optimális teljesítőképességről.

Tovább Dr. Ketskés Norbert oldalára.

Keresés