A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hungarian hu

Ön itt jár: > >

Szakértőnk

Mindig elismerés számunkra, amikor egy termékünket természetes gyógymódok felé nyitott orvos vagy természetgyógyász ajánlásával vásárolják meg. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több orvos és természetgyógyász nevét halljuk vissza rendelések, személyes konzultációk során.

Amennyiben egészségügyi problémák-, betegségek kezelésében szeretnéd használni termékünket keresd fel bátran szakértőnket.

 

Dr. Ketskés Norbert

Orvos, természetgyógyász, táplálkozástudományi specialista, a Primus Labor vezetője. A MOB együttműködő partnere és a Heraklész utánpótlás program táplálkozási specialistája.

 

 

"Jó szívvel ajánlom a Myrobalan termékeket. Táplálkozási szakértőként például egyértelműen kimutatható a NoDida jótékony hatása mindenféle önsanyargató candida diéta nélkül."

 

Főbb szakterületeim:
  • Táplálkozási rendellenességek, valamint fogyni, esetleg hízni vágyók problémáinak kezelése.
  • Kiemelten foglalkozom a sporttáplálkozással, illetve a kiegészítő daganatterápiához tartozó speciális étrendek összeállításával.
  • Személyre szabott terápiáim között nagy sikerrel segítek a gyermekre vágyó párok szervezetének természetes úton történő támogatásában.

 

Vizsgálataim:
  • A Primus Labor vizsgálataival a modern orvostudomány leginformatívabb eljárásait és eszközeit hívom segítségül pácienseim állapotfelméréséhez:
  • A mikroszkópos vércseppanalízissel a szervezet sejtszintű állapotáról kaphatunk átfogó képet.
  • A Spavac rendszerrel a szervezet erő és idegi állapotáról, az izmok és az idegrendszer közötti kapcsolatáról, regenerációról, teljesítőképességéről kapunk adatokat.

 
Rendelés:

Primus Labor - 1142 Budapest, Dorozsmai u. 211.

Rendelési idő: Minden hétköznap: 10:00 - 16:00

Telefonszám: +36 20 333 5512

Email: primuslabor@gmail.com

http://primuslabor.hu/

 

 

 

Keresés