Barion Pixel
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

money-transactions

A táplálékkiegészítők útvesztője - Mit nézz meg egy flakonon?

A táplálékkiegészítők útvesztője - Mit nézz meg egy flakonon?

 

 

Nincs könnyű helyzetben az, aki határozott elképzelések nélkül próbálja megtalálni a számára ideális táplálékkiegészítőt, ami nagy segítséget nyújthat egy-egy olyan probléma megoldásában, amit nem biztos, hogy csak gyógyszerekkel lehet rendezni (mint például a stresszkezelés, az alvászavarok, a kibillent lelki egyensúly, a meggyengült immunrendszer vagy például az ízületi bántalmak).

A bőség zavarában nem is olyan könnyű elsőre megtalálni az "igazit", van azonban néhány olyan szempont, amit szem előtt tartva könnyebben rábukkanhatunk arra a készítményre, amire valóban szükségünk van.

Sajnos a gyártók is jól tudják, hogy nem mindenki olvassa el az összetevők listáját, nem mérlegeli a hatóanyagok koncentrációját, ezért inkább olyan eszközökkel próbálja vásárlásra csábítani a gyanútlan keresgélőt, mint a hangzatos név, trendi csomagolás vagy egy-egy "divatos" gyógynövény, vitamin vagy ásványi anyag feltüntetése a dobozon. Ennél azonban sokkal mélyrehatóbban kell tájékozódni, ha nem szeretnénk, hogy tőrbe csaljanak: legyünk mi az okosabbak, és ne csak a külső alapján döntsünk!
 

Elő a nagyítóval!

Ma már egyre többen fürkészik árgus szemekkel az élelmiszerboltok polcain sorakozó portékák címkéit, amikor viszont táplálékkiegészítőt vásárolnak, fel sem merül bennük, hogy azokban is lehetnek E-számok és mesterséges vivőanyagok, amiket egyre tudatosabban próbálunk kerülni. Hiba azt gondolni, hogy minden vitamin és gyógynövényes táplálékkiegészítő tiszta összetevőkből áll - csodás lenne, de a valóság sajnos nem ez! Az E-számok ezeknél a készítményeknél hordozó, emulgeáló, zselésítő anyagokat jelentenek, amelyek azért kellenek, hogy az adott tabletta vagy kapszula könnyen bevehető és egyszerűen emészthető legyen.

A segédanyagok száma előtti "E" betű azt jelenti, hogy a termék Európában engedélyezett, ami félig-meddig jó hír,. a szakemberek véleménye azonban egyezik abban, hogy jobb, ha minél kevesebb adalékanyagot veszünk magunkhoz. Hogy ezt elkerüljük, keressük tudatosan a 100% természetes, tiszta GMO-mentes táplálékkiegészítőket!
 

Mennyiség és minőség

Ahhoz, hogy egy adott táplálékkiegészítőről kiderüljön, hogy drágának számít-e, nem elég azt megnézni, hogy mennyibe kerülnek a versenytársak kapszulái. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy egy-egy termék hányféle hatóanyagot tartalmaz, ahogy az sem, hogy az összetevők milyen koncentrációban vannak jelen, s hogy azok miként befolyásolják egymás működését. A Myrobalan termékek a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési szellemiségét követi, alapjukat speciális módon összeállított gyógynövénykomplexum adja, amit a hagyományos tibeti egészségkultúra elvei alapján állítottunk össze. A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésekor az volt a célunk, hogy a tibeti gyógyászat évezredes tapasztalati tudását ötvözzük a modern tudományos eredményekkel, létrehozva egy különleges, prémium termékcsaládot a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért. Ennek egyik alappillére nem más, mint a szinergista kezelési módszer, ami azt jelenti, hogy a táplálékkiegészítőben található, kiváló minőségű gyógynövények egymás hatását erősítik, ennek köszönhető egyedülálló hatékonyságuk.
 

Adj mások véleményére!

Nem csak az fontos, hogy meggyőzzön, amit az adott termék gyártója oszt meg veled a táplálékkiegészítőről, hanem az is, hogy milyen tapasztalatokról számolnak be a felhasználók - a sok pozitív visszajelzés nem csak a választásban segíthet, hanem gyakorlati tanácsokat is kaphatsz, amik jól jöhetnek a használat során.
Tartalomhoz tartozó címkék: Étrend-kiegészítők

Keresés